Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan Birben Dilan Coşkun’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu ve boyu merak ediliyor. Jüri üyelerinin sık sık övgüsünü alan ve iddialı tarzı ile adından söz ettiren Birben Coşkun’un yaşamına dair ayrıntıları öğrenmek isteyenler, Doya Doya Moda Birben kimdir? Doya Doya Moda Birben nereli? Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç kilo, boyu kaç? Sorularının yanıtını araştırıyor. Birçok farklı yeteneği bulunan ve kendisini farklı alanlarda geliştiren Birben Coşkun, yarışmanın şampiyonluk yolundaki iddialı isimlerinden biri olarak anılıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük beden 7 kadın yarışmacının yer aldığı programın iddialı isimlerinden olan Birben Coşkun’un hayatı ve yaşamına dair önemli notlar haberimizde yer buluyor.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun 1996 İzmir doğumludur. İzmir’de doğup büyüyen ve yaşamını İzmir’de sürdüren Birben Coşkun’un İzmir’de kendisine ait bir pastanesi de var ve bu pastanenin işletmeciliğini de yine kendisi yapıyor. Ayrıca organizasyon işleri ile de uğraşan Birben Dilan Coşkun, Doya Doya Moda yarışmasının en merak edilen yarışmacıları arasında bulunuyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

TV8 ekranlarında yayına devam eden Doya Doya Moda programında yarışan Birben Coşkun İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen ve halen İzmir’de yaşayan, yarışmaya da İzmir’den katılan Birben Dilan Coşkun’u destekleyen önemli bir kitle bulunuyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. 1996 yılında dünyaya gelen Birben Dilan Coşkun, bedeni ile oldukça barışık bir isim olarak öne çıkıyor. Kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür olan Birben Dilan Coşkun, programın şampiyonluk adayları arasında öne çıkıyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 82 kilodur. 42-44 beden olan Birben Dilan Coşkun, modayı, insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olarak tanımlıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun’un boyu 170 cm’dir. Dolabında olmazsa olmaz dediği parçanın, basenlerini kapatan uzun ceketleri olduğunu söyleyen Birben Dilan Coşkun’un, Doya Doya Moda programının kalıcı isimlerinden olacağı konuşuluyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli