Doya Doya Moda programında uzun zamandır jüri üyesi olan Gülşah Saraçoğlu, yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Doya Doya Moda Gülşah yaşı kaç? Doya Doya Moda Gülşah bacağına / ayağına ne oldu? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu nereli, kimdir? Sorularının yanıtı aranıyor. Doya Doya Moda yarışma programında yarışmacılar hakkında yaptığı değerlendirmeler ile dikkat çeken Gülşah Saraçoğlu’nun hayatı, kim, aslen nereli ve kaç yaşında olduğu ile ayağı neden yandı? Sorularının cevabı bulundu. Ünlülerin modacısı olarak bilinen ve diktiği sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Gülşah Saraçoğlu’nun hayatına dair merak edilenler yanıt buldu.

Doya Doya Moda Gülşah yaşı kaç bacağına ayağına ne oldu, Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu nereli kimdir?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınını sürdüren Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden olan Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Lise eğitimi ile birlikte modaya yönelen ve Dilek Hanif’in asistanı olarak moda dünyasına adım atan Gülşah Saraçoğlu, kısa sürede sektörün önemli isimleri arasına girdi. Birçok ünlü sanatçının sahne kıyafetlerini hazırlayan Gülşah Saraçoğlu, özel hayatı ile de sık sık gündeme geldi.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU NERELİ?

Doya Doya Moda programında jüri üyesi olan Gülşah Saraçoğlu İstanbulludur. Saraçoğlu’nun anne ve babasının aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. 163 cm boyunda ve 55 kiloda olan Gülşah Saraçoğlu aslan burcudur. Evli olmayan Saraçoğlu’nun daha önceki evliliğinden 1 oğlu var.

su baher hangi dizilerde oynadı aslen nereli

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH YAŞI KAÇ?

1982 doğumlu olan Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun yaşı 38’dir. Sayısız estetik operasyon geçiren Saraçoğlu, estetik olayını çok abarttığını bu yüzden sayısını bile unuttuğunu söylemişti.

Doya Doya Moda Gülşah yaşı kaç bacağına ayağına ne oldu, Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu nereli kimdir?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH BACAĞINA AYAĞINA NE OLDU?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun ayağı / bacağı yandı. Evde kaza geçiren Saraçoğlu, buhar makinesi ile yüzüne bakım yaptığı sırada elinin kabloya takıldığını, makinedeki mentollü kaynar suyun üzerine döküldüğünü ve canının çok yandığını dile getirdi. Evdeki ilaçlardan sürdüğünü ancak bacağının su toplayıp şiştiğini söyleyen Saraçoğlu, kendisine nazar değdiğini ifade etti.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl