TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacı mücadele ediyor. Her hafta bir isim altın kolyenin sahibi olurken, bir isim ise yarışmaya veda ediyor. Programın ikinci sezon yarışmacılarından olan Özde Karacan, moda programındaki iddiasını korumaya devam ediyor. Özde Karacan’ın hayatı ve biyografi bilgilerini araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündeme gelen ve jüri üyelerinden de sık sık övgüler alan Özde Karacan, haftanın birinci olarak genç kızlara modayı öğreteceğini dile getiriyor. Kombinlerin, konseptlerin ve en güzel kıyafetler ile tarzların konuştuğu yarışma programı TV8 ekranlarında yayınını sürdürüyor. Özde Karacan’ın yaşamına dair detaylar, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaş bilgisi ve eski hali haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Özde kaç yaşında Özde Karacan kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA ÖZDE KARACAN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Özde Karacan 1992 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Yarışmaya Mersin’den katılan Özde Karacan’ın Mersin’de takı ve aksesuar işleri ile uğraştığı bir dükkanı bulunuyor. Yarışmaya ilk sezonda da katılan Özde Karacan kısa süre içinde elenmiş ve programa veda etmişti.

DOYA DOYA MODA ÖZDE KARACAN NERELİ?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya devam eden Özde Karacan Mersinlidir. Mersin’de doğup büyüyen Özde Karacan, giyim tarzı ile jüri üyelerinin dikkatini çekmeyi sürdürüyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA ÖZDE KARACAN KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Özde Karacan 28 yaşındadır. Koç burcu olan Özde Karacan 175 boyunda, 82 kilo ve 42 bedendir.

Doya Doya Moda Özde kaç yaşında Özde Karacan kimdir nereli?

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl