TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışma programını takip eden izleyiciler, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Rümeysa Buyuran’ın biyografi bilgilerini araştırıyor. Doya Doya Moda Rümeysa kimdir? Doya Doya Moda Rümeysa kaç yaşında? Doya Doya Moda Rümeysa nereli? Doya Doya Moda Rümeysa boy kilo nedir? Doya Doya Moda Rümeysa kaç beden? Doya Doya Moda Rümeysa kaç kilo? Sorularının yanıtını arayan yarışma severler, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla adından söz ettiren Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair ayrıntıları merak ediyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacılarından Rümeysa Buyuran’ın hayatı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran 1998 yılında dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Rümeysa Buyuran bedeni ile oldukça barışık bir isim olarak öne çıkıyor. Bulunduğu yerde dikkat çekmeyi sevdiğini, çünkü kendisine ve tarzına çok güvendiğini söyleyen Rümeysa Buyuran, bu yüzden herkesin kendisine bakmasını istediğini dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa 22 yaşındadır. Karadeniz kızı olan Rümeysa Buyuran, programda oldukça iddialı ve kendisine has stili ile yarışını sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın boy 168 cm, kilosu ise 95’tir.

Gülşah Saraçoğlu

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa aslen Rizelidir. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söyleyen Rümeysa, diğer yarışmacıların kendisine baktığında korkmak için bir çok sebep görebileceğini ifade ediyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa 95 kilodur.

Su Baher

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ BEDEN?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa 46 bedendir.