Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu, boyu ve evli olup olmadığını araştırmaya devam eden izleyiciler, Doya Doya Moda Rümeysa kimdir? Doya Doya Moda Rümeysa nereli? Doya Doya Moda Rümeysa kaç yaşında? Doya Doya Moda Rümeysa kaç kilo, boyu kaç, evli mi? Sorularına cevap arıyor. Her hafta bir yarışmacının altın kolyenin sahibi olduğu ve bir yarışmacının da elendiği yarışma TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 7 büyük beden yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda stil yarışması büyük ilgi görüyor. İkinci dönem geçtiğimiz haftalarda başladı ve yeni yarışmacılar kıyasıya bir rekabete girişti. 7 kadın yarışmacının arasında yer alan Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon programının yarışmacıları arasında yer alan Rümeysa Buyuran 1998 doğumludur. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın iddialı isimlerinden olan Rümeysa, bulunduğu yerde dikkat çekmeyi seven bir yarışmacı profili çiziyor. Kendisine ve tarzına çok güvendiğini söyleyen Rümeysa, herkesin kendisine bakmasını istediğini dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran Rizelidir. Karadeniz kızı olan Rümeysa, şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunu ve kendisine özgü stili ile bu sezona damga vuracağını söylüyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa 22 yaşındadır. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini iddia eden Rümeysa Buyuran, rakiplerinin kendisine baktığında korkmak için bir çok sebep görebileceğini ifade ediyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Rümeysa 95 kilodur. 46 beden olduğu bilinen Rümeysa Buyuran, bedeni ile oldukça barışık bir isim olarak öne çıkıyor.

Gülşah Saraçoğlu

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın boyu 168 cm’dir.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran evli değildir. Bekar olduğu bilinen Rümeysa Buyuran’ın erkek arkadaşının olup olmadığı bilinmiyor.

Özde Karacan