Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden Garip, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Star TV'de yayınlanacak olan film, saat 20.00'de başlayacak. Filmin en merak edilen isimlerinden olan ve Fatoş karakterini canlandıran Ece Alton'un son hali ve şu an ne iş yaptığı da merak konusu haline geldi. Garip filminde Fatoş'u merak eden internet kullanıcıları, "Garip filmi Fatoş kimdir?" "Garip filmi Fatoş şimdiki hali" aramalarını gerçekleştiriyor. Detaylar, haberimizde...

Garip filmi Fatoş kimdir? Şimdiki hali, Ece Alton ne iş yapıyor?

GARİP FİLMİ FATOŞ KİMDİR? ŞİMDİKİ HALİ

Garip filminde Fatoş karakterini Ece Alton canlandırdı. Ece Alton, Garip filminin ardından 1987 yılında Gecenin Öteki Yüzü isimli yapımda yer aldı. 1 yıl sonra Keşanlı Ali Destanı isimli mini dizide rol alan Ece Alton, daha sonra yaklaşık 30 yıl kariyerine ara verdi. 2018 yılında Arka Sokaklar dizisinde yer alan Ece Alton, 11 bölüm boyunca Şenay karakterini oynadı.

yumurcak filmi nerede çekildi ne zaman

ECE ALTON NE İŞ YAPIYOR

Garip filminin Fatoş'u Ece Alton'un şimdilerde Akdeniz bölgesinde bir oteli olduğu ve burada çalışmaya devam ettiği ifade ediliyor. Ece Alton'un otelini ziyaret edenler, kendisiyle fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmiyor.

nereden çıktı bu velet filmi nerede çekildi