Survivor 2020’nin asi ve hırçın yarışmacıları arasında sayılan Evrim Keklik’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve mesleği araştırılıyor. Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim nereli? Survivor Evrim ne iş yapıyor? Sorularına yanıt bulundu. Survivor genel puan sıralamasında dördüncü olan bu güne kadar girdiği birebir mücadelelerde 75 galibiyet ve 64 mağlubiyet skoru ile yarışı sürdüren Evrim Keklik, sık sık takım arkadaşları girdiği harareti yüksek tartışmalarla ekrana geliyor. Takım arkadaşlarının kendisine karşı birleştiğini ve ortak hareket ettiğini söyleyen Evrim Keklik, diğer yarışmacılara meydan okuması ile çok konuşuluyor. Evrim Keklik hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik 1991 İstanbul doğumludur. 29 yaşında olan Evrim Keklik ilkokul 2. Sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybol oynamaya başladı ve daha sonra Galatasaray’a ve Konya Ereğli Belediyesi takımlarına transfer oldu. 10 yıl boyunca voleybol oynayan ve yaşadığı sakatlığın ardından bu spora ara veren Evrim Keklik, Ankara Gazi Üniversitesi BESYO bölümünde eğitim gördü ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak okuldan mezun oldu.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

Evrim Keklik

SURVİVOR EVRİM NERELİ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Evrim Keklik baba tarafından Çankırılıdır. Evrim Keklik’in bir tarafı da Ankaralı olarak biliniyor. Babası Hayrettin Keklik’in Çankırı Bayramören Karakuzu Köyü’nde muhtarlık yaptığı biliniyor. Evrim Keklik ailesi ile birlikte İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaşıyor.

SURVİVOR EVRİM NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Evrim Keklik yüzme antrenörlüğü işi yapıyor. Aynı zamanda son1 yıldır sualtı hokeyi de oynayan Evrim Keklik’in boyu 175 cm’dir.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

Evrim Keklik