Masterchef'te yeni bölüm heyecanı dün itibarıyla başladı. Son olarak Masterchef Sude'nin elendiği yarışmada bu hafta bir kişi daha hayallerine veda edecek. Son alınan karar ile yarışmanın artık pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yayınlanacağı duyurulmuştu. Yarışmada yeni haftanın 2. bölümü, bu akşam ekranlarda olacak. Masterchef'te geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da jürilik görevini üstlenen Somer Sivrioğlu, izleyicilerin en sevdiği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. İzleyiciler, Somer Sivrioğlu'nun kim, nereli, boyu, eşini, burcunu, yaşını ve sahip olduğu restoranları merak ediyor. Peki Somer Sivrioğlu kimdir? İşte detaylar...

Masterchef Somer Şef (Somer Sivrioğlu) Nereli? yaşı, burcu, boyu, eşi, restaurantı

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Masterchef jüri üyelerinden Somer Şef (Somer Sivrioğlu) küçük yaşlarda aşçılığa merak sardı. Ailesinin sahip olduğu restoranda çalışmaya başlayan Somer Sivrioğlu, lise eğitimi sonrası üniversite hayatına Ankara'da devam etti. Bilkent Üniversitesi'nde Turizm ve Otelcilik bölümünü okumaya başlayan Sivrioğlu, mezuniyeti sonrası hayatını yurt dışında sürdürme kararı aldı. Avustralya'ya giderek yüksek lisans yapan ve burada birçok otel ve restoranda çalışan Somer Sivrioğlu, bu ülkeye yerleşmeye karar verdi. Avustralya'da iki farklı restoran açan ve burada Türk yemeklerini dünyaya tanıtan Somer Sivrioğlu, ülkenin en bilindik isimlerinden biri haline geldi. Türk yemeklerinin tanıtımına katkıda bulunan Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz sezon Masterchef'in jürilik üyeliği görevini üstlendi ve bu sezon da bu görevi sürdürüyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU NERELİ

Masterchef Somer Sivrioğlu, İstanbul'da doğdu. Somer Sivrioğlu'nun aslen İstanbullu olup olmadığıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU YAŞI

Masterchef Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971'de doğdu. Somer Şef, 48 yaşında.

masterchef danilo zanna eşi tuğçe demirbilek nereli

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU BURCU

25 Mayıs'ta doğan Somer Sivrioğlu, boğa burcudur.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU BOYU - KİLOSU

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu'nun çeşitli kaynaklarda boyunun 1,95, kilosunun ise 125 olduğu söyleniyor. Bu konuyla ilgili net bir bilgi mevcut değil.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU EŞİ

Masterchef Somer Sivrioğlu'nun eşi Aslı Sivrioğlu'ydu. İkili, kısa süre önce boşanma kararı almıştı. Boşanmanın altında yatan sebep, Somer Sivrioğlu'nun bir başka kadınla birlikte olduğu iddialarıydı. Somer Sivrioğlu'nun bir kadınla fotoğraflarının yayınlanmasının ardından ikili kısa süre içinde boşanmıştı.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU RESTAURANTI

Masterchef Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'da 2 adet restorantı bulunuyor. Bunlardan biri Sydney'de "Efendy", diğeri ise Barangoroo'da "Anason".

mehmet yalçınkaya eli ne oldu, parmakları yok mu