Kanal 7’nin her gün yayınlanan Hint dizileri arasında yerini alan Masum dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Zır karakterde olan iki kuzenin hikayesinin ekrana taşındığı dizinin orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya. Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşuyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunu, Gopi ve Rashi’yi merak eden ve dizinin konusunun ne olduğunu öğrenmeye çalışan izleyiciler, Masum Hint dizisi oyuncuları kim? Masum dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi kim? Masum dizisi konusu ne? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrollerde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in olduğu, yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu Masum dizisi hakkındaki sorular haberimizde yanıt buluyor.

MASUM HİNT DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

  • Giaa Manek (Gopi)
  • Rucha Hasabnis (Rashi)
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

gopi modi

MASUM DİZİSİ GOPİ VE RASHİ KİM?

Masum dizisinde Gopi karakterini canlandıran oyuncunun adı Giaa Manek’tir. 1986 Hindistan doğumlu olan Giaa Manek, Hindistan’ın ünlü oyuncuları arasında yer alıyor. Komedi filmlerinde, şov programlarında ve televizyon dizilerinde rol alan Giaa Manek 1.60 boyunda ve 46 kilodur. Masum dizisinin bir diğer başrol oyuncusu olan Rashi (Raşi) ise Rucha Hasabnis’tir. 1988 Hindistan doğumlu olan oyuncu Hindistan yapımı pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

MASUM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizide birbirlerine tamamen zıt olan iki kuzenin öyküsü anlatılıyor. Gopi ve Rashi’nin hikayesi ekrana geliyor. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alıyor ve onu öz çocuklarından ayırmadan büyütüyor. Gopi, yüreği umut dolu ve sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeken bir kız oluyor. Rashi ise annesi Urmila gibi akıllı ve açgözlü bir kız olarak dizide oynuyor. Daha sonra Aham ve Kokila’nın konuya dahil olmasıyla büyük bir mücadele ve entrikalar dizisi başlıyor.

ahem modi