Survivor heyecanı Dominik’te devam ederken, Gönüllüler Takımı yarışmacısı Evrim Keklik’in yaşı, boyu, evli olup olmadığı ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Evrim kaç yaşında? Survivor Evrim’in boyu kaç? Survivor Evrim’in mesleği ne, ne iş yapıyor? Survivor Evrim evli mi? Sorularına yanıt aranıyor. Aslen Çankırılı olan ve İstanbul’da yaşamını sürdüren Evrim Keklik, Survivor 2020’nin en iddialı yarışmacıları arasında bulunuyor. Bir kız kardeşi olan ve koyu bir Galatasaray taraftarı olan Evrim Keklik’in yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR EVRİM KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik 29 yaşındadır. İstanbul’da doğup büyüyen Evrim Keklik birçok kulüpte voleybol oynadı ve omzunun sakatlanmasının ardından voleybol sporuna veda etti. Survivor 2020’de yarışı sürdüren Evrim Keklik, takım arkadaşları ile yaşadığı tartışmalarla gündem olmaya devam ediyor.

Survivor Aycan’ın biyografisi, ailesi / abisi kim, annesi nereli, Survivor Aycan Yanaç nerede yaşıyor / oturuyor?

SURVİVOR EVRİM’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Evrim Keklik’in boyu 175 cm’dir. Survivor’a 74 kilo katılıp 63 kiloya düşen Evrim Keklik, ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması programına da katılmış ve 30 bin TL almıştı.

SURVİVOR EVRİM’İN MESLEĞİ NE?

Survivor’da yarışı sürdüren Evrim Keklik’in mesleği yüzme antrenörlüğüdür. 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan ve özel bir spor kulübünde yüzme dersleri veren Evrim Keklik aynı zamanda sualtı hokeyi sporu ile yakından ilgileniyor.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

SURVİVOR EVRİM EVLİ Mİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik evli değil. Bekar olan Evrim Keklik, Survivor’ın bu yıl hakkında en çok araştırma yapılan isimlerinin başında geliyor. Kahkahaları ile çok konuşulan Evrim Keklik’in yarı finale kadar ilerleyebileceği iddia ediliyor.