Şarkıcı Hadise, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programda jüri koltuğunda yer aldı. Hadise’nin hayatını merak eden izleyiciler, Şarkıcı Hadise kimdir, nereli, burcu ne, boy kilo nedir? Şarkıcı Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Sorularının cevabını araştırıyor. Tam adı Hadise Açıkgöz olan ve 2003 yılından günümüze popüler bir şarkıcı olan Hadise, 2003 yılında katıldığı bir şarkı yarışmasının ardından ilk albüm teklifini aldı ve 2005 yılında ilk stüdyo albümünü yayınlandı. Belçika’da ve Türkiye’de kısa sürede tanınan ve Türk basınının büyük ilgisinin ardından kariyerine Türkiye’de devam etme kararı alan Hadise, 2008 yılında ikinci albümünü piyasaya sürdü.

İngilizce ve Türkçe şarkılarından oluşan albümde yer alan şarkıları o yıl en çok dinlenen eserler arasında yer aldı. 2009’da Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan ve Düm Tek Tek şarkısı ile dördüncü olan Hadise, aynı yıl 2 albüm birden çıkardı. Evlenmeliyiz, Aşk Kaç Beden Giyer, Superman, Mesajımı Almıştır O şarkılarına klip çeken Hadise, 2014 yılında Tavsiye, 2017 yılında ise Şampiyon albümleri ile müzik kariyerini sürdürdü.

Dünyaca ünlü sanatçılar Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyonce’den ilham aldığını her fırsatta dile getiren Hadise, 2011 yılından günümüze O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyor. Birçok müzik ödülünün sahibi olan şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün hayatı, biyografisi, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu ile boyu, kilosu ve sevgilisi hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Şarkıcı Hadise fotoğrafları

ŞARKICI HADİSE KİMDİR?

Şarkıcı Hadise 22 Ekim 1985 Belçika doğumludur. 35 yaşında olan Hadise, Belçika’nın Anvers şehrinde bulunan Mol kasabasında dünyaya gözlerini açtı. Hadise 11 yaşında iken anne ve babası boşandı. 18 yaşında Belçika’da Idol yarışmasına katılan ve sonrasında albüm teklifi alan Hadise, bu albümle birlikte müzik kariyerine başladı ve Belçika’nın en çok dinlenen isimleri arasında yer aldı. Türk basını tarafından da yakından takip edilen Hadise, 2007’de çıkardığı albümünün ilk klibini İstanbul’da çekti. Müzik kariyerine Türkiye’de devam eden ve birçok albüm çıkarıp, birçok müzik ödülü kazanan Hadise, verdiği konserler, yer aldığı reklamlar ve açıklamaları ile gündem olmayı sürdürdü.

HADİSE NERELİ?

Şarkıcı Hadise aslen Sivaslıdır. Kumuk kökenli Gülnihal ve Lezgi kökenli Hasan Açıkgöz çiftinin ikinci kızı olan Hadise Belçika’da doğup büyüdü ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

defne samyeli dizileri, boyu kaç, kızı kim

HADİSE BURCU NE?

22 Ekim doğumlu olan Hadise Açıkgöz’ün burcu Terazi’dir. Türkçe’nin yanı sıra iyi derece Felemenkçe, Fransızca, Almanca ve İngilizce bilen Hadise, O Ses Türkiye programının jüri koltuğunda 2011 yılından günümüze oturmayı sürdürüyor.

Şarkıcı Hadise fotoğrafları

HADİSE BOY KİLO NEDİR?

Şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün boy 1.69 cm, kilo ise 55’tir. Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu olan Hadise, 2020 yılında 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi kadın şarkıcı ödülünü kazandı.

HADİSE VE KAAN YILDIRIM AYRILDI MI?

Şarkıcı Hadise ve oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım geçtiğimiz aylarda ayrıldı. İkilinin daha sonra yeniden barıştığı ortaya çıktı. Daha sonra ise Hadise'nin geçtiğimiz yıllarda Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Ünlü çiftin evlilik hazırlıklarının devam ettiği sırada, bu söylentilerin alevlenmesi ile yeniden ayrıldığı konuşuluyor.

saba tümer aslen nereli, evli mi, boyu kaç