O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda oturan Hadise gündemden düşmüyor. Hadise’nin yaşamına dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Şarkıcı Hadise hayatı, aslen nereli, doğum tarihi, hangi burç? Şarkıcı Hadise soyadı ne, sevgilisi kim? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Belçika’da doğup büyüyen ve müzik kariyerine Belçika’da başlayan Hadise, Türk basınının büyük ilgisinin ardından müzik kariyerine Türkiye’de devam etmiş ve yıllar içinde çıkardığı albümler ile en çok dinlenen sanatçılar arasında yer almıştı.

Ailesi ile ilgili yaşadığı sıkıntılar, özel hayatındaki gelişmeler ve jüri koltuğunda oturduğu yarışmada yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Hadise, çıkardığı albümler ile de birçok müzik ödülünün sahibi oldu. Deli Oğlan şarkısının ardından, Eurovision’da söylediği Düm Tek Tek şarkısı ile büyük çıkış yakalayan Hadise, daha sonra çektiği klipler ve çıkardığı albümler ile Türkiye’de müzik listelerinin tepesinden inmedi. Şarkıcı Hadise kimdir, nereli, memleketi neresi, doğum günü, burcui soyadı ve sevgilisi hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer buluyor.

Şarkıcı Hadise aslen nereli boyu kaç burcu ne

ŞARKICI HADİSE DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün doğum tarihi 22 Ekim 1985’tir. Hadise 35 yaşındadır.

ŞARKICI HADİSE HAYATI

Hadise 1985 yılında Belçika’da doğdu. 18 yaşında katıldığı bir müzik yarışmasında dereceye giremedi ancak albüm teklifi aldı. İlk single’ı 2004 yılında çıkardı. Şarkıcı ile Belçika’daki müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. 2005 yılında ikinci single’ı ve üçüncü single’ı yayınladı. Şarkıcı Hadise, ilk stüdyo albümünü 2005 yılında çıkardı. 2007 yılında ikinci albümünü çıkardı ve klibini İstanbul’da çekmeye karar verdi. 2008 yılında Serdar Ortaç’ın Nefes adlı albümünde yer alan Düşman adlı şarkıda Ortaç’la düet yaptı.

Aynı yıl Hadise adını verdiği albümünü piyasaya sürdü. 2009 yılında Rusya’da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasına Düm Tek Tek adlı parça ile katıldı ve toplamda 177 puan alarak dördüncü oldu. 2009 yılında üçüncü albümünü ve dördüncü albümü olan Kahraman’ı çıkardı. Şarkıcı Hadise 2011 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı albümünü çıkardı. Hadise, sonraki yıllarda yeni albümler çıkarmaya devam etti ve aynı zamanda O Ses Türkiye programının da jüri üyeleri arasında yer aldı.

defne samyeli oynadığı diziler, burcu ne

ŞARKICI HADİSE ASLEN NERELİ?

Şarkıcı Hadise aslen Sivaslıdır. Belçika’da doğup büyüyen, yaşamını İstanbul’da sürdüren Hadise Açıkgöz’ün annesi Gülnihal hanım Kumuk kökenli, babası Hasan Açıkgöz ise Lezgi kökenlidir.

ŞARKICI HADİSE HANGİ BURÇ?

22 Ekim doğumlu olan Hadise Terazi burcudur.

Şarkıcı Hadise aslen nereli boyu kaç burcu ne

ŞARKICI HADİSE SOYADI NE?

Şarkıcı Hadise’nin soyadı Açıkgöz’dür. Soyadını kullanmayan Hadise, kendi adıyla albümlerini yayınlamaya ve sadece Hadise adını kullanmaya devam ediyor.

ŞARKICI HADİSE SEVGİLİSİ KİM?

Şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün son sevgilisi Kaan Yıldırım oldu. Uzun süre birliktelik yaşayan çift geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. İkili daha sonra yeniden barıştı ve evlilik hazırlıklarına başladı. Oyuncu olan Kaan Yıldırım, Hekimoğlu dizisinde rol alıyor.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim, boyu kaç