Başrollerinde Kemal Sunal ve Meral Zeren'in yer aldığı Şaşkın Damat filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Film, saat 20.00'de Show TV'de başlayacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, Şaşkın Damat filminin nerede çekildiği ve Şaşkın Damat filmindeki köşkün nerede olduğu araştırılıyor. Şaşkın Damat filmiyle ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

ŞAŞKIN DAMAT NEREDE ÇEKİLDİ

Çekimleri 1974 yılının sonlarında başlayan Şaşkın Damat filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Çekimler için 2 farklı bölgeye set kuruldu. Filmin köşk çekimleri için Bakırköy - Yeşilköy'e set kurulurken dış çekimlerin büyük kısmı için Levent kullanıldı. Levent'te bulunan Nispetiye Caddesi'nde birçok çekim yapıldı. Filmin çekimlerinin bir kısmı için Bursa Uludağ'da da kayıt gerçekleştirildi.

çiçek abbas filmi nerede çekildi

ŞAŞKIN DAMAT FİLMİNDEKİ KÖŞK (EV) NEREDE

Şaşkın Damat filminin çekimlerinin gerçekleştiği köşk, Yeşilköy'de, Saadetli Sokak ile İrfaniye Sokak kesişiminde yer alıyor. Bu köşk, birçok Türk filmine ev sahipliği yapmıştı. Filmin çekildiği köşk, Salak Milyoner filminde de kullanılmıştı.

çarıklı milyoner filmi nerede çekildi