Survivor 2021 yarışmacısı Bahar Seviş’in hayatına dair detayları merak eden yarışma severler, Survivor 2021 Bahar Seviş kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevaplarını araştırıyor.Survivor’ın kendisi için büyük bir totem olduğunu söyleyen yarışmacı, içinde büyük bir macera hissi olduğunu ve bunu Survivor’da keşfetmek istediğini dile getiriyor. Survivor’ın hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen Bahar Seviş, Survivor 2021 yedekleri arasındayken asıl kadroya geçti ve Survivor 2021 Ünlüler Takımı’nda yarışıyor. Spor eğitmenliği yapan, aynı zamanda oyunculuk geçmişi de bulunan yarışmacı, çeşitli tiyatro oyunlarında da yer aldı. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Bahar Seviş, yarışmaya dahil olduğu günün aynı zamanda doğum günü olduğunu söyledi. Astroloji ile de ilgilendiğini söyleyen ve kendisi için güzel bir yıl olacağına emin olduğunu kaydeden yarışmacı, mücadelesi ile Survivor’a katıldığını kaydediyor. İyi derece yüzme bildiğini söyleyen yarışmacı, herkesin hayatında bir dönüm noktası olduğunu, yarışmanın da kendisi için bu anlama geldiğini dile getiriyor.

Survivor 2021 Bahar Seviş kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Bahar Seviş 18 Ocak 1996 Kıbrıs doğumludur. Girne’de doğup büyüyen Bahar Seviş, yoga, pilates, fitness ve spor eğitmenliği yapıyor. Girne Amerikan Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Yüksekokulu Mezunu olan Bahar Seviş, aynı zamanda oyunculuk da yapıyor. Birçok tiyatro oyununda oynayan Bahar Seviş, Survivor 2021 yedek yarışmacıları arasındaydı ve asıl yarışmacı kadrosuna geçti. Sempatik bir yarışmacı profili çizen Bahar Seviş, Kıbrıs şivesi ile de dikkat çekiyor.

Survivor 2021 nerede çekiliyor, hangi günler var, yarışmacılar kim?

Survivor 2021 Bahar Seviş

Survivor 2021 Bahar Seviş nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Bahar Seviş Kıbrıslıdır. Kıbrıs’ın Girne bölgesinde doğup büyüyen Bahar, yaşamını da Kıbrıs’ta sürdürmektedir.

Survivor 2021 Bahar Seviş kaç yaşında?

1996 doğumlu olan Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Bahar Seviş 25 yaşındadır.

Survivor 2021 Bahar Seviş

Survivor 2021 Bahar Seviş boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Bahar Seviş’in boyu 1.67 cm’dir. Bahar Seviş 66 kilodur.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

Survivor 2021 Bahar Seviş mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Bahar Seviş’in mesleği spor eğitmenliğidir. Bahar Seviş yoga, pilates ve fitness eğitmenliğinin yanı sıra oyunculuk işi de yapıyor.

Survivor 2021 Bahar Seviş