TV8 ekranlarında ilk bölümleri ile yayına başlayan Survivor 2021’in yayın ve çekim detayları merak ediliyor. Survivor 2021 nerede çekiliyor? Survivor 2021 hangi günler var? Survivor 2021 yarışmacıları isimleri nedir? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yayınlandığı dönemlerde izlenme rekorları kıran, ilk olarak 2005 yılında başlayan ve günümüze kadar heyecanın arttığı bir tempoda ekranlara gelen Survivor yarışması Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunuluyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımının mücadelesi yarışma severleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Özellikle içinde bulunduğumuz zorlu zamanlarda herkesin evde kalması gerektiğinden dolayı Survivor yarışması daha geniş kitleler tarafından takip ediliyor. İlk olarak 2005 yılında Uğur Pektaş’ın şampiyonluğu ile başlayan Survivor macerası, birçok ismi Türkiye’ye tanıtması ile de ayrı bir yer tutuyor. Survivor yarışmasının son sezon mücadelesinde Cemal Can Canseven şampiyon olmuştu. Survivor 2021 yarışmasının çekildiği yer, Dominik’teki çekim yerleri, yarışmanın hangi günler oynadığı ve yarışmacı kadrosu isimleri haberimizde yer buluyor.

SURVİVOR 2021 NEREDE ÇEKİLİYOR?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 yarışması Dominik Cumhuriyeti’nde çekiliyor. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı, Dominik’te özel olarak hazırlanan bir bölgede karşı karşıya geliyor. Dominik Cumhuriyeti, Avrupalıların Amerika kıtasında ilk oluşturdukları yerleşim yeri olarak biliniyor. Tropikal bir iklime sahip olan ve yağmurun dinmediği bir bölgede yer alan Dominik’te çekimler her gün devam ediyor.

Aleyna Çalışkan

SURVİVOR 2021 HANGİ GÜNLER VAR?

Survivor 2021 yarışması Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri var. Yarışmanın Perşembe ve Cuma günleri yayınlanmayacağı biliniyor. Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileri TV8 ekranlarında devam ettiğinden dolayı Survivor 2021 haftada 2 gün ekranlara gelmeyecek.

SURVİVOR 2021 YARIŞMACILARI İSİMLERİ NEDİR?

Survivor 2021 yarışmacıları isimleri Ünlüler Takımı’nda İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin, Barış Özbek, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Aleyna Kalaycıoğlu, Öykü Çelik ve Cemal Hünal var. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı’nda ise Sancakay Ilım Morgül, Sena Özdemir, Hanzade Ofluoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Emin Günenç, Yiğit Poyraz, Yunus Emre Karabacak, Steven Salam, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu ve Uğurtan Dora var.

Batuhan Karacakaya