Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Survivor Batuhan Karacakaya ne mezunu, sevgilisi kim? Sorularının cevabını araştırıyor. Oyunculuk kariyerine çocukluk yaşlarında başlayan ve Aşk-ı Memnu dizisinde Ziyagil Ailesi’nin küçük oğlu Bülent karakterine hayat vererek ünlü olan Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. Daha sonra birçok dizide ve sinema filminde rol aldı. Fiziksel değişimini yüzmeye borçlu olduğunu söyleyen Karacakaya, kendisini kişilik olarak da vücut olarak da geliştirdiğini kaydediyor. Dizilerde rol aldığı yıllardan itibaren yüzdüğünü, bunun yanı sıra vücut geliştirme ile de ilgilendiğini, olumlu dönüşler aldıktan sonra ise bu yöndeki çalışmalarına devam ettiğini dile getiriyor. İngilizce mimarlık eğitimi gören, babasının da mimar olduğunu söyleyen Batuhan Karacakaya, ailesinin eğitim konusunda çok hassas olduğunu söylüyor. Oyuncu Batuhan Karacakaya’nın hayatı kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile ne mezunu olduğu sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

Batuhan Karacakaya

SURVİVOR BATUHAN KAÇ YAŞINDA?

5 Şubat 1997 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya 24 yaşındadır. İstanbul’da doğup büyüyen Batuhan Karacakaya, setlere ilk adım attığında 11 yaşındaydı. 11 yıldır aktif olarak ekranlarda yer alan genç oyuncu, Aşk-ı Memnu dizisinde 2 sezon Bülent Ziyagil karakterine hayat verdi. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Mert karakterini oynadı. Aşk Tesadüfleri Sever filminde başrol oyuncusu Mehmet Günsur’un çocukluğunu canlandırdı. Ekranlardan bir süre uzak kaldıktan sonra Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar Bey rolünde yer aldı.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA

Survivor Hanzade Ofluoğlu

SURVİVOR BATUHAN NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya İstanbulludur. Annesinin adı Gülhayat Karacakaya, babasının adı ise Birol Karacakaya’dır.

Batuhan Karacakaya

SURVİVOR BATUHAN BOYU KAÇ?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın boyu 1.82 cm’dir. 75 kilo olduğu bilinen Batuhan Karacakaya, oyunculuğun yanında sporcu kimliği ile de öne çıkmaktadır.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA

Survivor Aleyna Çalışkan

SURVİVOR BATUHAN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın sevgilisi hakkında bilgi bulunmamaktadır. Geçtiğimiz yaz ayında esmer bir güzelle Bodrum’da tatil yapan Batuhan Karacakaya’nın bu ilişkiye devam edip etmediği bilinmiyor.

Batuhan Karacakaya

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA NE MEZUNU?

Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya Nişantası Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü mezunudur.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA

SURVİVOR BATUHAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  •     Diriliş: Ertuğrul (4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)
  •     Umutsuz Ev Kadınları (3 Sezon, Mert, 2011-2013)
  •     Sen De Gitme (Selim, 2011)
  •     Aşk-ı Memnu (2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)
  •     Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul, 2007)
  •     Beşinci Boyut (Arif/Emre, 2005)
  •     Büyük Buluşma (Tunç, 2004)