Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam’ın hayatı merak ediliyor. Survivor 2021 Steven Salam kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Steven Salam mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Kendisi için asıl maceranın Survivor olduğunu ve ona gittiğini bir mesaj ile duyuran Steven Salam, yarışmaya katılmasındaki ilk nedenin Survivor’ı çok sevmesinden dolayı olduğunu söyledi. Doğduğu ve büyüdüğü ülkede günlük yaşamın Survivor yarışması ile benzediğini söyleyen Steven Salam, ada şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini dile getirdi. Hız, kuvvet ve çabukluk konularında kendisine güvendiğini kaydeden yarışmacısı, Survivor’da yarışmanın en büyük hayali olduğunu ve 4 yıldır aralıksız olarak başvurduğunu kaydediyor. İnandığımız zaman başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Steven Salam, inandığı o şeye ulaşacağını kaydetti. Şampiyonluk yolundaki iddiasını ortaya koyan Steven Salam “Wakanda Forever” sözü ile şimdiden yarışmaya damga vurdu. Steven Salam’ın hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile ne iş yaptığı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR 2021 STEVEN SALAM KİMDİR?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam 2011 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de okuyan Steven Salam, 2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük Eğitim Bölümü’nden mezun oldu. Geçen yıl 1. Amatör’den Süper Amatör’e şampiyon olarak çıkan İzmir Karayolları Yolspor takımında futbol oynayan Steven Salam, Survivor 2021’de yarışıyor.

SURVİVOR 2021 STEVEN SALAM

SURVİVOR STEVEN SALAM NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam aslen Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndendir. 2011 yılından bu yana Türkiye’de yaşayan Steven Salam, kendisini Samsunlu olarak gördüğünü söylüyor.

Aleyna Çalışkan

SURVİVOR STEVEN SALAM KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam’ın kaç yaşında olduğu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

SURVİVOR 2021 STEVEN SALAM

SURVİVOR STEVEN SALAM BOYU KAÇ?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam’ın boyu hakkında bilgi yoktur.

Hanzade Ofluoğlu

SURVİVOR STEVEN SALAM MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam’ın mesleği futbolcudur. Gönüllüler Takımı’nda yarışan sempatik yarışmacı Steven Salam spor işi yapıyor.

SURVİVOR 2021 STEVEN SALAM