Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Uğurtan Dora’nın hayatı merak ediliyor. Survivor 2021 Uğurtan Dora kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor 2021 Uğurtan Dora mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevapları araştırılıyor. İktisat Fakültesi mezunu olan ve birçok spor branşı ile yakından ilgilenen Uğurtan Dora, lisanslı olarak da basketbol oynamıştır. Bir dönem tercümanlık, bir dönem yöneticilik yapan Uğurtan Dora, birçok reklam filminde de oynamıştır. Sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanan ve günlük yaşamına dair kareleri takipçileri ile paylaşan Uğurtan Dora, Survivor 2021’de gönüllülerin yer aldığı takımda yarışıyor. Uğurtan Dora’nın hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile ne iş yaptığı sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR 2021 UĞURTAN DORA KİMDİR?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Uğurtan Dora 7 Kasım 1984 İstanbul doğumludur. Şişli’de doğup büyüyen ve 2000 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni bitirmiştir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde eğitim gören Uğurtan Dora, su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Enka, Tofaş ve Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol oynayan Uğurtan Dora, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinde İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (IMMİB) ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık görevlerinde bulunmuştur. 2013 ve 2018 yılları arasında Yves Rocher firmasında yöneticilik yapan Uğurtan Dora, 2000 yılından bu yana 50’den fazla reklam filminde rol almıştır. Survivor 2021 kadrosuna dahil olan Uğurtan Dora, iddialı yarışmacılar arasındadır.

SURVİVOR 2021 UĞURTAN DORA

SURVİVOR 2021 UĞURTAN DORA NERELİ?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Uğurtan Dora İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Uğurtan Dora, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Aleyna Çalışkan

SURVİVOR 2021 UĞURTAN DORA KAÇ YAŞINDA?

1984 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Uğurtan Dora 37 yaşındadır. 7 Kasım’da doğan Uğurtan Dora Akrep burcudur.

SURVİVOR 2021 UĞURTAN DORA

SURVİVOR UĞURTAN DORA BOYU KAÇ?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Uğurtan Dora’nın boyu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Batuhan Karacakaya

SURVİVOR UĞURTAN DORA MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Uğurtan Dora’nın mesleği tercümanlık, oyunculuk ve yöneticiliktir. Uğurtan Dora reklam filmleri oyunculuğu işi yapıyor.

SURVİVOR 2021 UĞURTAN DORA