TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 heyecanı sürüyor. Survivor 2021 yarışmacıları arasında yer alan Yiğit Poyraz’ın hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Survivor 2021 Yiğit Poyraz kimdir, nereli kaç yaşında? Survivor Yiğit Poyraz boyu kaç, burcu ne? Survivor Poyraz mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevapları araştırılıyor. En büyük tutkusunun Survivor olduğunu kaydeden Yiğit Poyraz, aylardır mental ve fiziksel olarak yarışmaya çok iyi hazırlandığını kaydediyor. Dominik’e şampiyonluk için gittiğini söyleyen ve daha altı bir sonucu başarısızlık olarak göreceğini ifade eden Yiğit Poyraz, bu zamana kadar performansının her zaman yüzde yüzünü kullandığını, bu kez de öyle olacağını ve Survivor 2021’e damga vuracağını iddialı sözlerle dile getiriyor. Survivor’da müthiş bir sezonun kendisini beklediğini ve bu yüzden çok heyecanlı olduğunu kaydeden Yiğit Poyraz, yarışmada kendi soyadına atıfta bulunarak, bu yıl Survivor’da Poyraz gibi sert eseceğini söylüyor. Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, yaş, boy ve kilosu, sevgilisi ve ne iş yaptığı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacıları arasında yer alan Yiğit Poyraz 26 Aralık 1994 İzmir doğumludur. Muğla’nın Bodrum ilçesinde büyüyen ve 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanıp İstanbul’a taşınan Yiğit Poyraz, 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’ne girmiştir. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde öğrenci değişimi programı ile eğitim gören Yiğit Poyraz, 8 yaşından bu yana basketbol sporu ile yakından ilgileniyor. Son 2 yıldır halaları ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği ve Personal Trainer’lik yapan Yiğit Poyraz, fitness sporu ile de uğraşıyor. Survivor 2021 kadrosuna dahil olan Yiğit Poyraz, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı olan Yiğit Poyraz İzmirlidir. Bodrum’da büyüyen ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Yiğit Poyraz, sık sık yurtdışına da çıkmaktadır.

Aleyna Çalışkan

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz 27 yaşındadır. Sosyal medya hesabından antrenman videolarını paylaşan Yiğit Poyraz, arkadaşları ile de aynı karelerde yer aldığı ilginç fotoğrafları takipçileri ile paylaşmaktadır.

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ BOYU KAÇ?

Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın boyu 1.80 cm’dir. 78 kilo olan Yiğit Poyraz, iddialı sözleri ile Dominik’te yarışmaya devam ediyor.

Ayşe Yüksel

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ BURCU NE?

Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın burcu Oğlaktır.

SURVİVOR 2021 YİĞİT POYRAZ

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın mesleği Personal Trainer’liktir. Yiğit Poyraz tekstil mümessilliği işi yapıyor.