Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç, özel hayatı ile konuşulmaya devam ediyor. Aycan Yanaç’ın erkek arkadaşı hakkında bilgi edinmek isteyen ve Aycan’ın neden üzgün olduğunu anlamaya çalışan izleyiciler, Survivor Aycan aldatıldı mı, neden üzgün, sevgilisi kimdir? Sorularına yanıt arıyor. Aycan Yanaç’ın yaşamına dair de detayları öğrenmek isteyen yarışma severler, Survivor Aycan kim, kaç yaşındadır? Survivor Aycan boy kilo bilgisi nedir, hangi burç? Sorularının cevabını arıyor. Futbolcu olan ve forvet mevkiinde oynayan Aycan Yanaç’ın özel hayatı ve diğer merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AYCAN KİM?

TV8 ekranlarında her gün yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç Almanya’nın Nürnberg kentinde 21 Kasım 1998 tarihinde doğdu. Futbolcu olan Aycan Yanaç, Nürnberg’de başladığı futbol kariyerine Köln ve SpVgg Greuther Fürth takımları ile Türkiye A Milli Kadın Futbol takımında devam etti ve Nürnberg takımına geri döndü. Milli futbolcu olan Aycan Yanaç Survivor 2020 yarışmasına katıldı.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KAÇ YAŞINDADIR?

1998 yılında doğan Aycan Yanaç 22 yaşındadır. Milli forma ile toplam 8 maça çıkan Aycan Yanaç, Almanya’da da 2015 ve 2016 sezonlarında 11 maça çıkmış ve üç gol kaydetmiştir.

SURVİVOR AYCAN BOY KİLO BİLGİSİ NE?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın boy bilgisi bilinmiyor, Aycan’ın kilosu ise 63. Survivor’a 72 kilo ile başlayan Aycan geçen sürede 63 kiloya düştü.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN HANGİ BURÇ?

21 Kasım’da doğan Aycan Yanaç’ın burcu Akrep. 1. FC Nürnberg II takımında futbol kariyerini sürdüren Aycan Yanaç, Survivor 2020’nin en iddialı şampiyon adayları arasında yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN’IN SEVGİLİSİ KİMDİR, ALDATILDI MI?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yarışan Aycan Yanaç’ın sevgilisi olduğu iddia edilen isimler sosyal medyada dillendiriliyor. Ancak bu konuda Aycan Yanaç’ın ya da yakınlarının bir açıklaması bulunmuyor. Aycan Yanaç’ın iletişim ödülündeki diyalogları daha sonra Acun Ilıcalı tarafından gündeme getirilmiş, Aycan Yanaç, yaşanan diyaloglardan dolayı üzgün olduğunu söylemişti. Aycan Yanaç’ın sevgilisi tarafından aldatıldığı yorumları yapılmış, bu ismin kendisi gibi futbolcu olduğu kaydedilmişti. Ancak tüm bu iddialar sadece iddia olarak kaldı ve kesinlik kazanmadı.

Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir, nereli, boyu kaç cm? Survivor Aşkım hangi burç, oynadığı diziler ne, elendi mi?

Aycan Yanaç