Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç’ın kim ve kaç yaşında olduğu ile nereli olduğunu, memleketi ve hangi burç olduğunu, ayrıca ne iş yaptığını merak eden seyirciler, Survivor Aycan kim? Survivor Aycan’ın yaşı kaç? Survivor Aycan aslen nereli? Survivır Aycan Yanaç’ın burcu ne? Survivor Aycan Yanaç’ın mesleği ne? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’un genel puan sıralamasında tüm yarışmacılar arasında beşinci sırada olan, birebir girdiği mücadelelerde 52 galibiyet, 43 mağlubiyet yaşayan ve haftalık performansta ise dokuzuncu sırada olan, 6 oyun kazanıp 5 oyunu kaybeden Aycan Yanaç’ın yaşamına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN KİM?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç 1998 tarihinde Almanya’nın Nürnberg kentinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine doğduğu şehirde başladı ve daha sonra Köln ekibinde yer aldı. 2015 yılında SpVgg Greuther Fürth futbol takımına transfer olan ve geçtiğimiz aralık ayında eski takımı Nürnberg’e geri dönen Aycan Yanaç’ın Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kariyeri de var. İlk olarak U-19 kadrosuna çağrılan ve gösterdiği başarılı ve etkili oyun ile yöneticilerin dikkatini çeken Aycan Yanaç, milli forma ile toplam 8 maça çıktı ve kendisini kanıtlama fırsatı buldu. 2020’de Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan Aycan Yanaç’ın Dominik’teki mücadelesi devam ediyor.

Survivor Evrim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi? Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor Aycan Yanaç’ın yaşı 22’dir. 1998 doğumlu olan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosuna ilk olarak 2018 yılında Estonya ile oynanan dostluk maçında çıktı.

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç aslen İzmirli. Aycan Almanya’da doğdu ve büyüdü, ailesi ise İzmir’den Almanya’da göç etti. Survivor’da duygusal bir süreç yaşayan ve oyunlara adapte olamayan Aycan Yanaç’ın futbolcu olan sevgilisi tarafından aldatıldığı iddiaları gündeme gelmiş, Aycan Yanaç bu iddiaları teyit etmemiş ve konuyu kapattığını dile getirmişti.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN BURCU NE?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın burcu Akreptir. 21 Kasım doğumlu olan Aycan Yanaç Survivor’a 72 kilo katıldı ve 63 kiloya düştü.

SURVİVOR AYCAN’IN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor 2020’de yarışan Aycan’ın mesleği futbolcudur. Almanya’nın çeşitli takımlarında ve Türkiye Kadın Milli Takımı’nda oynayan Aycan Yanaç, Survivor 2020’de yarışmayı sürdürüyor.

Survivor Panorama Gökhan Özdemir kimdir? Survivor sunucuları 2020 Gökhan kim?

Aycan Yanaç