Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması devam ediyor. TV8’de her gün yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan futbolcu Aycan Yanaç’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Aycan Yanaç’ın kim ve aslen nereli olduğu ile yaş, boy ve kilosu ile hangi burç olduğu, mesleği ve Türk olup olmadığını araştıran izleyiciler, Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, Türk mü? Survivor Aycan nereli, burcu ne, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Takım arkadaşı Aşkım Burçe Tunay’ın elenmesinin ardından Mert Öcal’ı hedefe koyan ve bundan sonra daha farklı davranacağını ilan eden Aycan Yanaç, takımın bir diğer üyesi Elif Yıldırım Gören ile sık sık değerlendirme yapmayı sürdürüyor. Adanın performansı en yüksek isimlerinden olan ve genel performans tablosunda yüzde 54,64 başarı oranı ile beşinci sırada olan Aycan Yanaç, şu ana kadar toplamda 194 oyunda yer aldı ve bu oyunların 106’sını kazanıp 88’ini kaybetti. Birebir oyunlarda da başarısı göze çarpan Aycan Yanaç’ın 52 oyun kazanıp 43 oyun kaybettiği görülüyor. Aycan Yanaç’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumludur. Futbol kariyerine doğduğu şehir olan Nürnberg’in kent takımında başlayan, daha sonra Köln’e transfer olan Aycan Yanaç, Türkiye’deki milli takım yöneticilerinin dikkatini çekti ve milli takıma davet edildi. Milli forma ile birçok maça çıkan ve Türkiye’yi yeşil sahalarda temsil eden Aycan Yanaç, gelecek vaat eden önemli bir yetenek olduğunu kanıtladı.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor Aycan Yanaç 22 yaşında. Survivor 2020’de genel performans tablosunda grup oyunlarında şu ana kadar 51 oyunu kazanan ve 44 oyunu takımı ile birlikte kaybeden Aycan Yanaç, haftalık performans tablosunda ise yüzde 47,83 başarılı ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Aycan Yanaç’ın haftalık tabloda takım olarak 23 oyun kazandığı, 11 oyunu ise kaybettiği görülüyor. Birebir mücadelelerde ise 6 oyun kazanıp 5 oyun kaybeden Aycan Yanaç, takımın önemli yarışmacılarından biri olduğunu kanıtlamayı sürdürüyor.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç’ın boyunun kaç olduğu bilinmiyor. Aycan Yanaç’tan bu yönde bir bilgi paylaşımı yok. Sosyal medyada dolaşan boy bilgilerinin ise teyide muhtaç olduğu ve gerçeği yansıtmadığı biliniyor.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN TÜRK MÜ?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç Türk’tür. Annesi ve babası Türk olan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yarışan Aycan Yanaç aslen İzmirli. Almanya’nın Nürnberg kentinde doğup büyüyen Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya göç ettiği biliniyor.

Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, Aşkım Burçe Tunay nereli?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN BURCU NE?

21 Kasım doğumlu olan Survivor Aycan Yanaç’ın burcu Akreptir. Survivor 2020’ye mutlak şampiyonluk hedefi ile katılan ve mücadeleci karakteri ile dikkat çeken Aycan Yanaç’ın en az çeyrek final göreceği iddia ediliyor.

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç futbolcudur ve spor işi yapıyor. 1. FC Nürnberg II takımı kadrosunda olan ve aynı zamanda milli takımımızda yer alan Aycan Yanaç 63 kilodur.

Aycan Yanaç