Survivor 2020 tüm heyecanı ile devam ederken, Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç’ın doğum günü, futbol oynadığı kulüpler, evli olup olmadığı, soyadı ve mesleği merak ediliyor. Survivor Aycan’ın doğum tarihi nedir? Survivor Aycan’ın futbol oynadığı takımlar hangisi? Survivor Aycan evli mi, soyadı nedir? Survivor Aycan Yanaç futbolcu mu? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, son haftalardaki çıkışları ve takım arkadaşları ile girdiği diyaloglarla dikkatleri üzerine çeken ve son yaptığı açıklama ile artık tek başına hareket edeceğini ilan eden Aycan Yanaç’ın hayatı ve biyografisi ile yaşamına dair ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Survivor’da bu hafta önemli bir varlık gösteremeyen ve oynadığı 23 oyunun 11’ini kazanıp 12’sini kaybeden Aycan Yanaç’ın hakkındaki notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN’IN DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın doğum tarihi 21 Kasım 1998’dir. Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğup büyüyen Aycan Yanaç, Survivor’ın mücadele azmi ile öne çıkan yarışmacıları arasında yer alıyor.

Survivor Evrim Keklik kimdir? Kaç yaşında, boyu, kilosu, nereli

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN OYNADIĞI TAKIMLAR

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın oynadığı takımlar arasında 1. FC Nürnberg II takımı, Köln takımı ve SpVgg Greuther Fürth yer alıyor. Genç futbolcu en son eksi takımı Nürnberg’e geri dönmüştü. Aycan Yanaç ayrıca Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda da forma giyiyor.

SURVİVOR AYCAN EVLİ Mİ?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç evli değil. Sevgilisi olduğu bilinen Aycan Yanaç’ın ismi erkek arkadaşının ihanet ettiği iddiaları ile gündeme gelmiş ancak iddia hakkında bir gelişme yaşanmamış ve Aycan Yanaç konuyu kapattığını söylemişti.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Yaşı, kilosu, nereli, boyu

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN SOYADI NEDİR?

Survivor Aycan’ın soyadı Yanaç’tır. Ailesi İzmir’den Almanya’ya göç eden ve Almanya doğumlu olan Aycan Yanaç, Survivor adasında 72 kilodan 63 kiloya düşmüştü.

SURVİVOR AYCAN FUTBOLCU MU?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç futbolcudur. Kariyerine futbolcu olarak başlayan ve yeteneği ile birçok takımda ve milli takımımızda yer alan Aycan Yanaç, forvet mevkiinde oynuyor ve kariyeri ile gelecek vaat etmeyi sürdürüyor.

Survivor Ezgi ne iş yapıyor, boyu kaç? Survivor Ezgi Hocaoğlu kime benziyor, mesleği ne, yaşı kaç?

Aycan Yanaç