TV8 ekranlarında yeni sezonuna başlayan Survivor 2021’in yarışmacıları araştırılmaya devam ediyor. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel’in yaşamına dair detayları araştıran yarışma severler, Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Survivor Ayşe Yüksel mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevaplarını merak ediyor. Yaşına göre oldukça özgüveni yüksek bir profil ortaya koyan ve Survivor’da yıllardır kadın şampiyon çıkmadığını, Dominik Cumhuriyeti’nde şampiyon olmak için mücadele edeceğini kaydeden Ayşe Yüksel, gerçek hayattaki başarılarını parkurda da göstermek için Survivor 2021’e katıldığını dile getiriyor. İnsanlarla genel olarak iyi anlaştığını söyleyen, 20 yaşındaki bir insanın neler yapabileceğini göstermek için yarışma kadrosunda yer aldığının altını çizen Ayşe Yüksel, bu iddialı çıkışları ile mücadele ediyor. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel’in hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş, boy ve kilosu, burcu ve ne iş yaptığı sorularının cevapları ortaya çıktı.

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel 23 Mayıs 2000 Düzce doğumludur. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Ayşe Yüksel, ortaokul yıllarında masa tenisi eğitimi aldı. Aynı zamanda yedinci sınıfta halter sporuna başlayan ve gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Ayşe Yüksel, halter sporuna 1 yıl devam etmesinin ardından bu sporu bıraktı ve voleybol sporuna yöneldi. 6 yıl boyunca mahalli ligde voleybola devam eden Ayşe Yüksel, aynı zamanda voleybol mücadelesini ikinci yılında tenis antrenörlüğüne de başladı ve bu kategoride 4 yıldır eğitimler veriyor. Lise yıllarında 3 yıl basketbol okul takımında yer alan, üniversite yıllarında 1 yıl futsal ve yüzme dersi gören Ayşe Yüksel, tenis hocalığına devam ve eğitim hayatına devam ediyor.

Survivor Ayşe Yüksel

SURVİVOR AYŞE NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel Düzcelidir. Düzce’de doğup büyüyen Ayşe Yüksel ikizler burcudur.

Aleyna Çalışkan

SURVİVOR AYŞE KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel 21 yaşındadır. Dominik Cumhuriyeti’nde mücadelesini sürdüren Ayşe Yüksel, sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan bir isimdir.

Survivor Ayşe Yüksel

SURVİVOR AYŞE BOYU KAÇ?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in boyu hakkında bilgi bulunmuyor.

Hanzade Ofluoğlu

SURVİVOR AYŞE MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in mesleği tenis hocalığıdır. Ayşe Yüksel 4 yıldır tenis antrenörlüğü işi yapıyor.

Survivor Ayşe Yüksel