Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda başlayan, bir süre sonra Gönüllüler Takımı’na geçen ve performansında önemli bir artış gözlenen Barış Murat Yağcı’nın biyografisi, özgeçmiş bilgileri ve hayatı hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Survivor Barış kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Barış’ın boyu kaç cm, burcu ne? Survivor Barış Murat Yağcı ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor genel performans tablosunda 125 puan ile haftalardır birinci sırada yer alan Barış Murat Yağcı’nın yaşamını araştırıyor. Survivor’un en sessiz isimlerinden olan ve takım arkadaşları tarafından da sık sık eleştirilen Barış Murat Yağcı, Yasin Obuz ve Berkan Karabulut ile de gerginlik yaşamıştı. Parkurlardaki mücadelesi ile alkış toplayan ve yarışmanın çeyrek finale kalması muhtemel adaylarından olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya gözlerini açtı. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimi devam eden Barış Murat Yağcı, İzmirspor ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nde basketbol oynadı. Sakatlığının ardından modellik yapmaya başlayan ve Best Model Of Turkey’de birinci olan Barış Murat Yağcı, oyunculuk eğitimleri alarak dizilerde de rol aldı.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı aslen Çeşme İzmirli. Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde doğup büyüyen Barış Murat Yağcı, İtalya, Brezilya ve İsveç gibi ülkelerde modellik yaptı.

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Barış Murat Yağcı 29 yaşında. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu olan Barış Murat Yağcı, İtalya’nın Milano şehrinde gastronomi eğitimi de gördü. Survivor’da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Barış Murat Yağcı, yarışmanın favori isimlerini arasındadır.

Survivor Mert kimdir, Mert Öcal aslen nereli, Survivor Mert kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 103 kilo görünen Barış Murat Yağcı, geçen sürede 12 kilo verdi ve 91 kiloya kadar düştü.

SURVİVOR BARIŞ’IN BURCU NE?

21 Ocak doğumlu olan Barış Murat Yağcı’nın burcu Kova. İrem Derici ve alman model Brenda Patea ile adı aşk dedikodularına karışan Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basketbol ve yüzme sporları ile yakından ilgileniyor.

Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, nereli?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de mücadeleye devam eden Barış Murat Yağcı model ve oyuncudur. Birçok dizide rol alan Barış Murat Yağcı, modellik kariyerini de sürdürüyor ve sosyal medyayı da etkin kullanarak, spor içerikli videolarını takipçileri ile paylaşıyor.

Barış Murat Yağcı