Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Ünlüler Takımı’nda yer alan ancak takım arkadaşları ile anlaşamayan Barış Murat Yağcı’nın hayatı, mesleği, oynadığı diziler, yaşı, boyu ve sevgilisi merak edilmeye devam ediyor. Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı boyu kaç, nereli? Survivor Barış aslen nereli, sevgilisi kim? Survivor Barış’ın dizileri hangileri? Sorularına yanıt aranıyor. Özellikle Mert Öcal ile girdiği tartışmalarla gündem olan Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı, 1991 İzmir doğumludur. Survivor Barış 29 yaşında. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyan ve bu bölümden mezun olan Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor. Efes Pilsen Spor Kulübünde basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, sakatlığının ardından basketbol hayatına veda etti ve bir dönem modellik de yaptı.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı İzmirlidir. Boyu 1,92 cm olan Barış Murat Yağcı’nın 88 kiloda olduğu biliniyor. Kova burcunda olan Barış Murat Yağcı, Survivor’da takım arkadaşları ile sık sık tartışması ile gündeme geliyor.

SURVİVOR BARIŞ SEVGİLİSİ KİM, DİZİLERİ NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Adı daha önce birçok isimle anılan Survivor Barış’ın İrem Derici ve Alman model Brenda Patea ile birlikte olduğu yazılmıştı. Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan ve oyunculuk eğitimi alarak dizilerde boy göstermeye başlayan Barış Murat Yağcı, Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynadı.