Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri. Yarışmaya Ünlüler Takımı’nda başlayan, daha sonra birçok takım arkadaşı ile ciddi tartışmalar yaşayan Barış Murat Yağcı, kendi isteği ile Gönüllüler Takımı’na geçti ve performansında önemli bir artış gözlendi. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını yakından takip edenler, Survivor Barış kimdir? Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış’ın boyu kaç, nerelidir? Survivor Barış Murat Yağcı’nın burcu ne? Sorularına yanıt aramaya başladı. Survivor’da şampiyonluk adayları arasında en güçlü isimlerinden biri olan İzmirli Barış Murat Yağcı’nın hayatına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacısı Barış Murat Yağcı 1991 İzmir Çeşme doğumlu. Özel bir üniversitede uluslararası ilişkiler okuyan, daha sonra kariyerini tamamen spora yönlendiren Barış Murat Yağcı, spor yönetimi bölümünde eğitim görmeye devam ediyor. İzmirspor’da başladığı basketbol hayatı Efes Pilsen’de devam eden, yaşadığı sakatlığın ardından ise basketbolu bırakmak zorunda kalan Barış Murat Yağcı, modellik ve oyunculuk yaptı.

Survivor Panorama sunucusu Gökhan Özdemir kimdir?

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

21 Ocak 1991 doğumlu olan Barış Murat Yağcı 29 yaşında. İtalya’da gastronomi eğitimi alırken modellik yapmaya başlayan, daha sonra Brezilya ve İsveç gibi ülkelerde modelliği sürdüren Barış Murat Yağcı, Türkiye’ye dönerek kariyerini oyunculuktan yana geliştirdi ve oyunculuk eğitimlerinin ardından birçok dizide rol aldı.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor’ın dikkat çeken ismi Barış Murat Yağcı İzmirlidir. Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi’nde doğan Barış Murat Yağcı, basketbolun yanı sıra birçok spor dalı ile de profesyonel anlamda ilgilendi. Sosyal medyayı da etkin kullanan Barış Murat Yağcı, kendi hazırladığı spor videolarını takipçileri ile paylaşıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın boyu 1,92 cm’dir. Barış’ın kilosu ise 91’dir.

Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut'un sevgilisi kim, mesleği ne?

BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN BURCU NEDİR?

21 Ocak’ta doğan Barış Murat Yağcı’nın burcu Kovadır. Şarkıcı İrem Derici ve Alman model Brenda Patea ile geçmiş yıllarda aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, oyunculuk serüvenine Kocamın Ailesi adlı diziyle başladı.