Türkiye’nin en çok izlenen ve hakkında konuşulan yarışma programı Survivor 2020 tüm heyecanı ile yayınına devam ediyor. Survivor Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve biyografisi ile boy ve kilosu, aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, burç bilgisi ve ailesine dair detaylar ile mesleği merak edilmeye devam ediyor. Survivor 2020’nin sessiz ismi Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen yarışma severler, Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış nereli? Survivor Barış kim, kaç yaşında? Survivor Barış’ın burcu ne, annesi kimdir? Survivor Barış ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Survivor 2020’nin genel performans tablosunda yüzde 59.56’lık başarı yüzdesi ile ikinci sırada yer alan Barış Murat Yağcı, oynadığı 183 parkurun 109’unu kazandı. Birebir oyunlarda 61 oyun kazanan ve 34 oyun kaybeden Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve hakkındaki diğer detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR BARIŞ KİM?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan ve Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimi devam eden Barış Murat Yağcı, İzmirspor’un ardından şimdiki adı Anadolu Efes olan Efes Pilsen Spor Kulübü’nde basketbol oynadı. Sakatlık yaşayan ve basketbola ara veren Barış Murat Yağcı, arkadaşlarının da telkinleri ile modelliğe başladı.

Survivor Mert kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Survivor Mert ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Mert Öcal kim?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Barış’ın boyu 192 cm’dir. Milano’da gastronomi okuyan ve modellik yapan Barış Murat Yağcı, dünyanın birçok ülkesinde modellik yaptı ve podyumlara çıktı. Türkiye’de Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci olan Barış, yapımcıların dikkatini çekti ve oyunculuğa adım attı.

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Barış İzmir Çeşmelidir. Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde doğup büyüyen Barış Murat Yağcı oyunculuk eğitiminin ardından birçok dizide rol aldı. Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın kuzeni olan Barış Murat Yağcı sosyal medyayı etkin kullanıyor ve spor videolarını takipçileri ile paylaşıyor.

Survivor Elif kim, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim? Elif Yıldırım Gören ne iş yapıyor?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı 29 yaşında. Survivor’a 103 kilo ile katılan ve 91 kiloya düşen Barış Murat Yağcı’nın 12 kilo verdiği biliniyor. Birçok ünlü isimle adı aşk dedikodularına karışan Barış Murat Yağcı’nın ünlü şarkıcı İrem Derici ile de sevgili olduğu magazin basınında yazılmıştı.

SURVİVOR BARIŞ’IN BURCU NE?

21 Ocak doğumlu olan Survivor Barış Murat Yağcı’nın burcu Kovadır. Hentbol, voleybol, tenis, basketbol ve yüzme sporları ile yakından ilgilenen ve bir video sitesinde görüntülerini de paylaşan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin favori şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Survivor Cemal Can kim, yaş, mesleği, aslen nereli, boyu kaç cm? Survivor Cemal Can Canseven’in sevgilisi kim?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN ANNESİ VE BABASI KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı’nın annesi Almanya Frankfurt doğumlu, babası ise Yunanistan göçmenidir. Üvey babası olan Barış Murat Yağcı’nın spora yönlenmesinde üvey babasının teşviki olduğu biliniyor.

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı oyuncu ve modellik işi yapıyor. Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynayan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’de mücadeleyi sürdürüyor.

Barış Murat Yağcı