Survivor Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan Barış Murat Yağcı’nın kim ve aslen nereli olduğunu, hangi burç olduğunu ve mesleği ile boy ve yaş bilgisini merak eden seyirciler, Survivor Barış’ın boyu kaç? Survivor Barış nereli, kimdir? Survivor Barış kaç yaşında, burcu ne? Survivor Barış ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aramayı sürdürüyor. Survivor 2020’nin genel performans tablosunda başarısı ile göze çarpan Barış Murat Yağcı, yüzde 59.56 oranı ile ikinci sırada, Berkan Karabulut’un ardından en başarılı yarışmacısı olarak görünüyor. Takımı ile birlikte toplam 183 oyunda yer alan, bu oyunların 109’unda galibiyet, 74’ünde ise mağlubiyet yaşayan Barış Murat Yağcı, birebir oyunlarda ise 61 galibiyete karşı 34 mağlubiyet ile dikkat çekti. Takım olarak 48 galibiyet ve 38 mağlubiyet yaşayan Barış Murat Yağcı, istatistiklere göre yarışmanın en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta tartılan ve 103 kilo görünen Barış Murat Yağcı, parkurlarda sergilediği mücadelede 12 kilo verdi 91 kiloya düştü.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihi doğumludur. İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya gözlerini açan Barış Murat Yağcı’nın annesi Almanya Frankfurt doğumlu, babası ise Yunanistan göçmenidir. Genlerinin bu özellikleri ile Türk tipine çok benzemediğini söyleyen Barış Murat Yağcı, insanların kendisini soğuk olarak gördüğünü ancak öyle biri olmadığını dile getiriyor.

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor yarışmacısı Barış İzmir Çeşmelidir. İzmir’de büyüyen ve daha sonra bir üniversitenin Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Barış 29 yaşında. Best Model Of Turkey seçilen ve birçok ülkede modellik yapan Barış Murat Yağcı, aynı zamanda oyunculuk dersleri de alarak birçok dizide rol almıştır.

SURVİVOR BARIŞ’IN BURCU NE?

21 Ocak’ta doğan Survivor Barış’ın burcu Kovadır. İzmirspor’da ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nde basketbol oynayan, Milano’da gastronomi eğitimi gören ve birçok spor branşı ile yakından ilgilenen Barış Murat Yağcı, sosyal medyayı da aktif kullanıyor.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı oyunculuk ve modellik işi yapıyor. Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynayan Barış Murat Yağcı, önemli markaların reklam yüzü olmaya ve mankenlik kariyerine de devam ediyor.

Barış Murat Yağcı