Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda başlayıp yarışmaya Gönüllüler Takımı’nda devam eden ve potaya yakın isimler arasında olan Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair ayrıntılar araştırılıyor. Dondurma polemiği ile gündeme gelen ve takım arkadaşlarından bazıları ile ciddi tartışmalar yaşayan Barış Murat Yağcı’nın oynadığı dizileri ve hayatını merak eden izleyiciler, Survivor Barış’ın mesleği nedir, ne iş yapıyor? Barış Murat Yağcı’nın burcu nedir, boyu kaç, dizileri ne? Sorularına yanıt arıyor. Survivor Performans Tablosu’nda 3. Sırada yerini alan ve 11 puan ile Berkan Karabulut ve Mert Öcal’dan sonra en başarılı isim olan Barış Murat Yağcı’ya dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ’IN MESLEĞİ NEDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı manken, model ve oyuncudur. 1991 İzmir doğumlu olan 29 yaşındaki Survivor yarışmacısı İzmirspor’da basketbol oynamaya başladı ve ardından Efes Pilsen’de basketbol oynadı. Sakatlanmasının ardından bu spora ara veren ve Milano’da gastronomi eğitimi görürken modellik yapmaya başlayan Barış Murat Yağcı, Brezilya ve İsveç’te de birçok defileye çıktı ve modelliği sürdürdü. Kariyerini oyunculuktan yana geliştiren Barış Murat Yağcı, Türkiye’de birçok dizide rol aldı.

Survivor Mert Öcal kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim?

BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN BURCU NEDİR?

21 Ocak doğumlu olan Barış Murat Yağcı’nın burcu Kovadır. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyup mezun olan Barış, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümünde eğitim görmeye devam ediyor. İzmirli olan Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasında da birinci oldu.

Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, nereli?

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’a katıldığında 103 kilo olan Barış Murat Yağcı’nın 12 kilo verdiği ve 91 kiloya düştüğü biliniyor.

Survivor Evrim'in boyu kaç, burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN DİZİLERİ

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı ilk oyunculuk deneyimini Kocamın Ailesi dizisi ile yaşadı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini ve Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Barış Murat Yağcı