TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile haftanın 7 günü devam eden Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yarışan Evrim Keklik’in hayatı, memleketi, burç bilgisi ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Evrim Keklik kimdir 2020? Survivor Evrim aslen nereli, burcu ne? Survivor Evrim Keklik’in mesleği nedir? Sorularına yanıt bulundu. Takım arkadaşları ile girdiği diyaloglar ve yaptığı açıklamalar ile her hafta gündem olan Evrim Keklik’in yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR 2020?

1991 yılında İstanbul’da doğan Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik 29 yaşında. Çocuk yaşlarda voleybol sporuna başlayan, 10 yıl Fenerbahçe’de voleybol oynamasının ardından Galatasaray takımına transfer olan, daha sonra Konya Ereğli Belediyesi takımında voleybol oynamaya devam eden Evrim Keklik, kötü bir sakatlık yaşamasının ardından voleybola ara verdi Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitim gördü.

SURVİVOR EVRİM ASLEN NERELİ?

Survivor Evrim İstanbulludur. Evrim Keklik’in ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. 4 yıl yüzme sporu ile ilgilenen ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Evrim Keklik İstanbul’a ailesinin yanına döndü ve sualtı hokeyine başladı.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

EVRİM KEKLİK’İN BURCU NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik’in burcu bilinmiyor. ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programına da katılan Evrim Keklik, Survivor’a katıldığında 74 kilodaydı, şu an ise 63 kiloda. Evrim Keklik’in boyu ise 1.67 cm’dir.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR, NERELİ?

EVRİM KEKLİK’İN MESLEĞİ NEDİR?

Son 1 yıldır sualtı hokeyi sporu ile uğraşan Evrim Keklik’in mesleği; bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.