Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Cemal Can Canseven, eski hali, ünlü youtuber Danla Biliç ile dostluğu ve doğum tarihi ile merak konusu oldu. Survivor’da yarışan Cemal Can’ın hayatı ve geçmişine dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında? Survivor Cemal Can Canseven’in boyu kaç? Cemal Can kaç kilo ve ne iş yapıyor? Sorularına Yanıt arıyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan, güler yüzü ve renkli kişiliği ile sempati kazanan Cemal Can’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Cemal Can Canseven 1996 yılında İzmir’de doğdu. Cemal Can 24 yaşında. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük olan ve “küçük annem” dediği bir de ablası var. Lise eğitimini İzmir’de tamamlayan ve üniversite eğitimine İstanbul’da devam eden Cemal Can Canseven, bir süre sonra okulu dondurdu ve İstanbul DJ Akademi’de DJ’lik eğitimine başladı.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN’İN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven’in boyu 1.86 cm’dir. İkizler burcu olan Cemal Can Canseven, sosyal medya ünlüleri arasında olan Danla Biliç’in de yakın arkadaşıdır. Cemal Can, kendisi de sosyal medyayı etkin kullanıyor.

SURVİVOR CEMAL CAN KAÇ KİLO?

Survivor Cemal Can 80 kilodur. Yarışmaya başladığında 80 kilo olan Cemal Can’ın en az 5 kilo verdiği tahmin ediliyor. Diğer taraftan, Cemal Can’ın bir dönem 120 kiloya kadar çıktığı, daha sonra sıkı bir programla 40 kilo verdiği biliniyor.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Cemal Can Canseven DJ’lik yapıyor. Aynı zamanda modellik de yapan Cemal Can Canseven, reklam tasarımı ve iletişim bölümünde eğitim görüyordu.