Survivor 2021 Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan Hanzade Ofluoğlu’nun yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Hanzade kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Hanzade Ofluoğlu mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Üniversite mezuniyetinin ardından Acun Ilıcalı’nın ilk programlarından olan Var mısın Yok musun adlı yarışmaya başvuran Hanzade Ofluoğlu, bu başvurunun ardından uzun bir süre sonra telefon geldiğini, beklemediği bir anda gelen telefonun ardından Acun Medya’yı yakından tanıdığını kaydetti.

Acun Medya’nın eğlenceli ve güzel bir çalışma ortamına sahip olduğunu söyleyen Hanzade Ofluoğlu, yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı’dan beklemediği bir iş teklifi aldığını ve hiç düşünmeden evet dediğini dile getirdi. Koç Üniversitesi’nden mezun olalı 2 ay olduğunu söyleyen Hanzade Ofluoğlu, hayali olan medya sektöründe bulunabileceği en güzel işi bulduğunu, Acun Ilıcalı’nın asistanı olarak bu sektörde yerini aldığını söyledi.

Survivor başta olmak üzere birçok programda sunuculuk yapan, 2010 yılında Acun Medya tarafından hazırlanan Yok Böyle Dans programını sunan Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu, daha sonra ise Survivor yarışmalarının sunuculuğunu yaptı. O Ses Türkiye yarışmasında da görev alan ve sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Hanzade Ofluoğlu’nun hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş, boy ve kilosu ile ne iş yaptığı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR HANZADE KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu 1988 İzmir doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan, üniversite eğitimine İstanbul’da bulunan Koç Üniversitesi’nde devam eden Hanzade Ofluoğlu, bu üniversitenin İşletme Fakültesi’nden mezun oldu ve 5 yıl boyunca Acun Medya’da sunuculuk yaptı. Daha sonra spor hayatında büyük bir yer kazandı ve 3 yıldır takım sporu olarak Flagfootball oynuyor.

SURVİVOR HANZADE NERELİ?

Survivor Hanzade İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Hanzade Ofluoğlu 10 yıldır evlidir. 2 köpeği olan Hanzade Ofluoğlu spor yapmayı ve hayvanları çok seven bir yarışmacı olarak öne çıkıyor.

Aleyna Kalaycıoğlu

SURVİVOR HANZADE KAÇ YAŞINDA?

Survivor Gönüllüler Takımında yarışan Hanzade Ofluoğlu 33 yaşındadır. Hanzade Ofluoğlu, üniversite aşkı olan Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlendi.

SURVİVOR HANZADE BOYU KAÇ?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun boyu 1.70 cm’dir. 54 kilo olduğu bilinen Hanzade Ofluoğlu, en sevdiği filmin Identity, en sevdiği kitabın ise Kürk Mantolu Madonna olduğunu dile getiriyor.

Ayşe Yüksel

SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun mesleği sunuculuktur. Hanzade Ofluoğlu sunuculuk işi yapıyor. Uzun yıllardır sunuculuk yapan Hanzade Ofluoğlu şimdilerde spora ağırlık veriyor.