TV8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışma programı Survivor’da eleme heyecanı sürüyor. Her hafta bir ismin elendiği yarışmada Mert Öcal’ın potaya girmesi ile yarışmanın en merak edilen isimlerinden biri olan Mert Öcal’ın hayatı, memleketi, yaşı, boyu, kilosu ve ne iş yaptığı ile kim olduğu araştırılmaya başlandı. Survivor Mert kaç yaşında? Survivor Mert’in boyu kaç? Survivor Mert aslen nereli? Survivor Mert ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Mert Öcal kim? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, özellikle bu hafta parkurlarda etkili olamayan ve takım arkadaşlarından potaya kendisini göndermesini isteyen Mert Öcal’ın biyografisi ve özgeçmiş bilgileri ile hayatı hakkında detayları öğrenmeye çalışıyor. Son haftalarda kötü bir grafik çizen Ünlüler Takımı yarışmacısı Mert Öcal’ın yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİM?

Survivor 2020’de yarışan Mert Öcal 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan, Best Model Of The World yarışmasında ise ülkemizi temsil eden Mert Öcal, kariyerine modellik yaparak başladı. Mankenliğe devam ederken oyunculuk eğitimleri de alan Mert Öcal birçok dizide boy gösterdi.

Survivor Barış kim, nereli, yaş kaç? Survivor Barış’ın boyu kaç, hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın mesleği ne?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT KAÇ YAŞINDA?

1982 doğumlu olan Survivor Mert Öcal 38 yaşında. Terazi burcu olan Mert Öcal binicilik sporu ile de ilgileniyor ve çeşitli katalog çekimleri ile defilelere katılmaya devam ediyor.

SURVİVOR MERT’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal’ın boyu 193 cm’dir. Evli olmayan ve adı Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve Gamze Özçelik gibi ünlü isimlerle aşk dedikodularına karışan Mert Öcal, Survivor 2020’de takım arkadaşları tarafından lider olarak görülüyor.

Survivor Berkan kim, nereli, yaşı kaç, boyu kaç cm, mesleği nedir, ne iş yapar? Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale kim?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT NERELİ?

Survivor’da yarışan Mert Öcal İstanbullu. Mert Öcal’ın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Survivor’a 100 kilo ile katıldığı bilinen Mert Öcal’ın geçen sürede 11 kilo verdiği ve 89 kiloya düştüğü biliniyor.

SURVİVOR MERT NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Mert Öcal model ve oyuncudur. Mesleği oyunculuktan yana ağır basan Mert Öcal, Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizilerinde rol almıştı.

Survivor Aşkım kimdir, aslen nereli, kaç kilo, yaşı ve boyu kaç? Survivor Aşkım Burçe Tunay ne iş yapıyor?

Mert Öcal