Survivor 2020’nin en büyük şampiyon adaylarından olan ancak performansı ile hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Mert Öcal’ın kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boy ve kilosu ile dizileri merak ediliyor. Survivor Mert kaç yaşında? Survivor Mert Öcal kimdir? Survivor Mert’in boyu kaç cm? Survivor Mert Öcal nereli? Survivor Mert Öcal’ın dizileri, oynadığı diziler nedir? Survivor Mert ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularına yanıt bulundu. Survivor genel performans sıralamasında yüzde 46.86 başarı oranı ile 11. Sırada olan, kendisinden sonra Ersin Korkut ve Yunus Emre Özden olan Mert Öcal, kendisinden beklenen performansı yarışmada hala gösteremiyor. Takım arkadaşları ile tartışan ve ilk haftalarda kazandığı liderlik pozisyonunu kaybetmemek için hamlelerde bulunan Mert Öcal, yaptığı stratejiler de başarısız olunca daha da agresif bir yapıya büründü. Survivor Ünlüler Takımı kadrosunda bulunan Mert Öcal’ın hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilenlerin cevapları ortaya çıktı.

SURVİVOR MERT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Best Model Of Turkey’i kazanan ve daha sonra Best Model Of The World yarışmasında ülkemizi temsil eden Mert Öcal, oyunculuk eğitimi de alarak dizilerde oynadı. Survivor 2020 kadrosuna katılan Mert Öcal, Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne, Berkan Karabulut’un boyu kaç, burcu ne?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Mert 38 yaşında. Terazi burcu olan ve binicilik sporu ile de ilgilenen Mert Öcal, Survivor’a 100 kilo katılıp 89 kiloya düşmüştü.

SURVİVOR MERT NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Mert Öcal İstanbulludur. Mert Öcal’ın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor’da yarışan Mert Öcal’ın boyu 193 cm’dir. Magazin basınında adı Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve Gamze Özçelik gibi ünlü isimlerle aşk dedikodularına karışan Mert Öcal, Survivor 2020’de Acun Ilıcalı’nın sık sık güzel sözleri ile destek buluyor ancak parkurlarda istenileni veremiyor.

SURVİVOR MERT’İN DİZİLERİ, OYNADIĞI DİZİLER

Survivor yarışmacısı Mert Öcal’ın oynadığı diziler arasında Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizileri var. Özellikle Doktorlar dizisi ve Arka Sokaklar dizisi ile ünlü olan Mert Öcal, Survivor 2020 kadrosunda yer alıyor.

Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir, nereli, boyu kaç cm? Survivor Aşkım hangi burç, oynadığı diziler ne, elendi mi?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT ÖCAL NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Mert Öcal mankenlik ve oyunculuk işi yapıyor. Dizilerde rol alan ve modellik mesleğine devam eden Mert Öcal, takım arkadaşı Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım ile iyi anlaşıyor.

Mert Öcal