Survivor 2020 Gönüllüler Takımı’nda hızlı bir başlangıç yapan ancak son günlerde performansı düşen Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın kim olduğu, memleketi, yaşı ve boyu merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Survivor Sadık Ardahan kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın boyu kaç, tiki mi var? Sorularına yanıt aranıyor. Takım arkadaşları ile gerilimli anlar yaşayan ve son haftalardaki düşük performansı ile eleştiri oklarını üzerine çeken Ardahan’ın hayatına dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR SADIK ARDAHAN KİMDİR?

Survivor’da yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 Adana doğumludur. Hayatını Adana’da sürdüren, erken yaşlarda Adanaspor’da forma giyen Ardahan, sakatlık yaşamasının ardından futbolu bırakmak zorunda kaldı ve askerlik hizmetini yerine getirdi. Askerliğinin ardından hayatına yurt dışında devam etme kararı alan ve Dubai ile Kazakistan’da yaşayan Sadık Ardahan Uzkanbaş, yaşamının her anında sporla iç içe oldu.

SURVİVOR SADIK ARDAHAN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş aslen Adanalı ve 33 yaşında. Yeni kültürlere meraklı bir isim olan Survivor Ardahan’ın mesleğinin spor danışmanlığı olduğu belirtiliyor.

SURVİVOR ARDAHAN’IN BOYU KAÇ, TİKİ Mİ VAR?

Survivor Ardahan’ın boyu ve tiki hakkında bilgi bulunmuyor. Survivor yarışmasına katılmayı uzun yıllardır hayal ettiğini ve hayallerine ulaştığını kaydeden Sadık Ardahan Uzkanbaş, hedefinin şampiyonluk olduğunu söylüyor.