Survivor heyecanı TV8 ekranlarında sürerken, Ünlüler Takımı’nda yarışan ve kaybettikleri tüm parkurlarda itiraz etmesi ile gündeme gelen Sercan Yıldırım’ın hayatı merak edilmeye devam ediyor. Sercan Yıldırım’ın kim ve kaç yaşında olduğu, memleketi, boyu ve kaç kilo olduğu ile ne iş yaptığını öğrenmeye çalışan yarışma severler, Survivor Sercan kim? Survivor Sercan’ın yaşı kaç? Survivor Sercan aslen nereli? Survivor Sercan’ın boyu kaç cm? Survivor Sercan ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’da bu hafta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan, genel puan sıralamasında yedinci sırada yer alan Sercan Yıldırım’ın hayatına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR SERCAN KİM?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Sercan Yıldırım 1990 yılında Bursa’da dünyaya gözlerini açtı. Bursaspor altyapı takımında başladığı futbol kariyerine Galatasaray’da devam eden ve milli takım formasıyla da yeşil sahalarda ülkemizi temsil eden Sercan Yıldırım, forvet ve kanat mevkilerinde sergilediği hızlı ve etkili oyunla ünlü futbolcular arasına adını yazdırdı. Galatasaray’da istenilen performansı sergileyemeyen ve birçok Anadolu takımında top koşturan Sercan Yıldırım, son olarak Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu ve hemen ardından Survivor 2020’ye katılmak için Dominik Cumhuriyeti’ne hareket etti.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, yaşı, kilosu, nereli, boyu kaç?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor 2020’nin itirazları ile gündeme gelen ismi Sercan Yıldırım’ın yaşı 30’dur. Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarında ve Ege Turnuvası’nda sergilediği hızlı oyunla dikkatleri üzerine çeken ve en değerli oyuncu ile gol kralı seçilen Sercan Yıldırım, 64 kez milli forma ile maçlara çıktı ve 33 gol attı.

SURVİVOR SERCAN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım aslen Bursalıdır. Bursa’da doğup büyüyen Sercan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde futbolcu olma hikayesini takım arkadaşları ile paylaşmış ve futbolcu olması için annesinin babasından habersiz alyansını sattığını ve kendisine eşofman takımı aldığını söylemişti.

Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, nereli?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım’ın boyu 182 cm’dir. Yarışmada 70 kiloya düşen Sercan Yıldırım, mücadeleyi elden bırakmayan karakteri ile alkış topluyor.

SURVİVOR SERCAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım’un mesleği futbolcudur ve Survivor Sercan spor işi yapıyor. Birçok takımda ve milli takımda top koşturan Sercan Yıldırım, Survivor’daki mücadelesini sürdürüyor.

Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut sevgilisi kim, mesleği ne?

Sercan Yıldırım