Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmayı sürdüren Sercan Yıldırım’ın, Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı ile sevgili olup olmadığı merak ediliyor. Survivor Sercan ve Nisa sevgili mi? Survivor Sercan Yıldırım evli mi? Survivor Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri kim? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, futbolcu olan Sercan Yıldırım’ın özel hayatına dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Bursaspor’da ve Galatasaray’da top oynadığı yıllarda Türkiye’nin en popüler isimleri arasında yer alan ve magazin basını tarafından yakından takip edilen Sercan Yıldırım, ünlü ve ünlü olmayan birçok kadınla aynı karede yer almış ve bazı ünlü isimlerle uzun süreli ilişkiler yaşamıştı. Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın Nisa Bölükbaşı’na ilgisi ve özel yaşamı haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR SERCAN VE NİSA SEVGİLİ Mİ?

Survivor 2020 yarışmacıları Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı sevgili değil. 30 yaşında olan Sercan Yıldırım, 22 yaşında olan Nisa Bölükbaşı’na duygusal yakınlık beslediğini itiraf etmiş, daha sonra ise Nisa ile baş başa görüşmüştü. Nisa Bölükbaşı ise Sercan Yıldırım’ı abi olarak gördüğünü kendisine söylemişti. Daha sonra açıklama yapan Nisa Bölükbaşı, kendisi için konunun kapandığını dile getirmişti.

Survivor Nisa aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor, ailesi, sevgilisi kim?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım evli değil. Daha önce evlenmeyen Sercan Yıldırım’ın yıllar içinde ünlü ve ünsüz birçok sevgilisi oldu.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM’IN ESKİ SEVGİLİLERİ KİM?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri arasında ünlü oyuncu Tuvana Türkay ve Ceyda Ateş, Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar ve sunucu Ece Erken isimleri yer almıştı.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

Sercan Yıldırım