Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan Yasin Obuz’un kim ve nereli olduğu, memleketi, kaç yaşında olduğu, boy ve burcu ile biyografisi ve ne iş yaptığı araştırılmaya devam ediyor. Survivor Yasin aslen nereli? Survivor Yasin Obuz kimdir? Survivor Yasin’in yaşı kaç? Survivor Yasin’in boyu kaç cm? Survivor Yasin’in hayatı, mesleği ne? Survivor Yasin hangi burç? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor haftalık performans tablosunda onuncu sırada yer alan ve birebir oyunlarda 8 oyun kazanıp 7 oyunu kaybeden Yasin Obuz, genel tabloda ise yine onuncu sırada yer alıyor ve birebir oyunlarda şu ana kadar 52 oyunda galibiyet sevincini yaşarken, 49 oyunu kaybetti. Zaman zaman hırçın tavırları ve takım arkadaşları ile girdiği sert tartışmalarla ekrana gelen Yasin Obuz’un yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz 1988 yılında Diyarbakır şehrinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk yaşlarından itibaren sporun farklı branşları ile ilgilenen, lise mezuniyetinden sonra üniversitede Spor Bilimler Fakültesi’nde okuyan Yasin Obuz, kariyerine aşçı olarak devam etti ve Masterchef Türkiye yarışmasına da katıldı. Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Yasin Obuz, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı’na girdi ve mücadele etmeyi sürdürüyor.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Farklı ülkelerde yaşayan ve çalışan Yasin yaşamına İstanbul’da devam ediyor.

SURVİVOR YASİN’İN YAŞI KAÇ?

1988 tarihinde doğan Survivor Yasin’in yaşı 32’dir. Yasin Obuz’un evli olmadığı biliniyor ancak aksi iddialar da sosyal medyada dillendiriliyor.

Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, yaş, tiki mi var? Survivor Ardahan evli mi, burcu ne?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un boyu 183 cm’dir. 72 kilo olan Yasin Obuz, geçtiğimiz yıllarda Ece Erken’le yaşadığı diyaloglarla da çok konuşulmuştu.

SURVİVOR YASİN’İN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz’un mesleği aşçılıktır. İstanbul’da pilavcı dükkanı bulunan Yasin Obuz, Masterchef’e de katılarak hünerlerini sergilemişti.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN HANGİ BURÇ?

21 Kasım doğumlu olan Survivor Yasin akrep burcudur. Survivor’da daha önce yarışan Taner Tolga Tarlacı ile yakın arkadaş olan, hatta bir dönem aynı evi paylaşan Yasin Obuz, 20 ülke gezdiğini ve yemek farklılıkları ile kültürlerini ve eğlence tarzlarını incelediğini söylemişti.

Yasin Obuz