Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan ve geçtiğimiz yıl Masterchef’te de yer alan Yasin Obuz’un hayatı ve biyografisi merak edilmeye devam ediyor. Yasin Obuz’un yaşı, memleketi, boy ve kaç kilo olduğu ile evli olup olmadığını ve ailesini araştıran yarışma severler, Survivor Yasin kaç yaşında? Survivor Yasin aslen nereli? Survivor Yasin’in boyu kaç? Survivor Yasin Obuz evli mi, eşi kim? Survivor Yasin’in annesi, ailesi kimdir? Sorularına yanıt aramaya başladı. Survivor 2020’nin genel puan sıralamasında yüzde 49.29 başarı oranı ile onuncu sırada olan, takımı ile birlikte 211 oyunda yarışan ve bunlardan 104’ünü kazanıp, 107’sini kaybeden Yasin Obuz, birebir yarışlarda ise 52 galibiyet, 49 mağlubiyet aldı. Haftalık tabloda ise 8 oyun kazanıp 7 oyun kaybeden Yasin Obuz, özellikle Evrim Keklik’e kurduğu cümlelerden dolayı Acun Ilıcalı tarafından sık sık uyarılıyor. Diskalifiye tehlikesi ile karşı karşıya kalan Yasin Obuz’un yaşamına dair notlar haberimizde yer buluyor.

SURVİVOR YASİN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz 32 yaşında. 1988 doğumlu olan Yasin Obuz’un 3 kardeşi var. Sporla çocukluk yaşlarından itibaren ilgilenen ve birçok branşta eğitimler alan Yasin Obuz, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim aldı.

somer sivrioğlu

SURVİVOR YASİN ASLEN NERELİ?

Survivor’da yarışı sürdüren Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Diyarbakır’da doğup büyüyen Yasin Obuz, Kıbrıs ve Rusya’da da bir dönem yaşadı. Hayatına İstanbul’da devam eden Yasin Obuz, Masterchef, Yemekteyiz ve Kısmetse Olur programlarına da katılmıştı.

SURVİVOR YASİN’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yasin Obuz’un boyu 183 cm’dir. Akrep burcu olan ve Survivor’da 72 kiloya kadar düşen Yasin Obuz’un Pilavcı Hırşit adında bir dükkanı bulunuyor.

mehmet yalçınkaya kızı kim

SURVİVOR YASİN OBUZ EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor’da yarışan Yasin Obuz’un evli olmadığı biliniyor ancak sosyal medyada bu durumun aksi iddia ediliyor. Yasin Obuz’un evli olduğu ve 1 çocuğu olduğu bazı sosyal medya mecralarında sıkça dillendiriliyor. Yasin Obuz’un eşinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ’UN ANNESİ, AİLESİ KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un annesi Anneler Günü dolayısıyla bir video ile oğluna seslenmiş ve başarılarının devamını dilemişti. Yasin Obuz’un annesi ve ailesi hakkında daha fazla ayrıntı yok.

Yasin Obuz