Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz, Masterchef Türkiye yarışmasının ardından Survivor’a da katılarak dikkatlerine üzerine çekmişti. Survivor 2020’nin merak edilen ismi Yasin Obuz’un hayatı, mesleği, memleketi ve yaşı ile eşi merak ediliyor. Survivor Yasin Obuz kimdir? Survivor Yasin nerelidir, kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz evli mi, eşi kim, boyu kaç? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, önceki yıllarda Kısmetse Olur evlilik programına ve Yemekteyiz yarışmasına da katılan ve ardından Masterchef ile ünlü olan Yasin Obuz’a dair ayrıntıları öğrenmek istiyor. Pilavcı dükkanı da bulunan Yasin Obuz’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Survivor Yasin Obuz 21 Kasım 1988 yılında Diyarbakır’da doğdu. 3 kardeşi bulunan Yasin Obuz, küçük yaşlardan itibaren sporla yakından ilgilendi. İlk lisansını 1998 yılında alıp futbol oynayan, çocukluk yıllarında ayrıca jimnastik, voleybol ve basketbol sporları ile de yakından ilgilenen Yasin Obuz, Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gördü.

SURVİVOR YASİN OBUZ NERELİ?

Survivor’da yarışan Yasin Obuz aslen Diyarbakırlı. Diyarbakır’da doğan, bir süre Kıbrıs’ta, bir süre de yurt dışında yaşayan Yasin Obuz’un yaşamına İstanbul’da devam ettiği biliniyor.

SURVİVOR YASİN KAÇ YAŞINDA?

1988 doğumlu olan Yasin 32 yaşında. Mesleki kariyerini mutfaktan yana kullanan ve yemek yapmaya başlayan Yasin Obuz’un İstanbul’da kendisine ait bir pilavcı dükkanı bulunuyor. Masterchef Türkiye’de yarışan Yasin Obuz, Kısmetse Olur adlı evlilik programına da katılmıştı.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek

SURVİVOR YASİN OBUZ EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Yasin Obuz’un evli olmadığı, eşi olmadığı biliniyor ancak bazı sosyal medya kullanıcıları aksini iddia ediyor. İddialara göre Yasin Obuz evli ancak eşinin kim olduğunun bilinmesini istemiyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ’UN BOYU KAÇ?

Survivor Yasin Obuz’un boyu 1.83 cm’dir. Akrep burcu olan Yasin Obuz’un, önceki yıllarda Survivor’da yarışan Taner Tolga Tarlacı ile de yakın arkadaş olduğu ve hatta bir süre aynı evi paylaştıkları biliniyor.

mehmet yalçınkaya şef