Survivor 2021 yarışmacıları arasında yer alan Yunus Emre Karabacak’ın hayatı merak ediliyor. Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Karabacak babası kim, ne iş yapıyor, boyu kaç? Sorularının yanıtları araştırılıyor. 20 senedir güreş sporu ile ilgilenen ve birçok derecesi bulunan Yunus Emre Karabacak, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde de 3 kere dereceye girmiş bir güreş sporcusudur. Evli olmayan ve Bursa Osmangazi Spor Kulübü’nde spot hayatına devam eden Yunus Emre Karabacak, Survivor 2021 kadrosunda Gönüllüler Takımı’nda yarışıyor. Kendisi gibi güreşçi olan İsmail Balaban ise Ünlüler Takımı’nda yer alıyor. İkilinin yarışma rekabetinin nasıl olacağı ise merak ediliyor. Survivor 2021’de yer alan Yunus Emre Karabacak’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş, boy ve kilosu ile babası ve mesleği ne sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak 11 Şubat 1990 Erzurum doğumludur. Bursa’da yaşayan ve geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren ünlü güreşçi Reşit Karabacak’ın oğlu olan Yunus Emre Karabacak, liseyi Atatürk Anadolu Lisesi Spor Bölümünde okudu. Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun oldu. Türkiye Yıldızlar Gençler’de dereceleri bulunuyor. Babasının izinden giden Yunus Emre Karabacak, 2015 yılında üniversiteler arası Türkiye Şampiyonu oldu. Kırkpınar’da ve diğer güreş organizasyonlarında yer alan ve dereceler elde eden Yunus Emre Karabacak, Survivor 2021 kadrosunda yer alıyor.

Survivor İlayda kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Yunus Emre Karabacak

SURVİVOR YUNUS EMRE KARABACAK NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak aslen Erzurumludur. Bursa’da büyüyen Yunus Emre Karabacak, yaşamını Bursa’da sürdürüyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KARABACAK KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak 31 yaşındadır.

Survivor 2021 Yunus Emre Karabacak

SURVİVOR YUNUS EMRE KARABACAK BOYU KAÇ?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yunus Emre Karabacak’ın boyu hakkında bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KARABACAK BABASI KİM?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak’ın babası ünlü güreşçi Reşit Karabacak’tır. Reşit Karabacak, 2020 yılının Kasım ayında hayatını kaybetti. Reşit Karabacak’ın alkan şampiyonluğu, Akdeniz şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu bulunuyor.

Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Yunus Emre Karabacak

SURVİVOR YUNUS EMRE KARABACAK NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak güreşçidir ve Bursa Osmangazi Spor Kulübü’nde spor yaşamına devam ediyor.