Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına Gönüllüler Takımı’nda başlayan ve Ünlüler Takımı’nda devam eden Yunus Emre Özden’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nın “Sarı Papatya” lakabını taktığı Yunus Emre Özden’in kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, boy ve yaşı ile mesleğini ve soyadını araştıran izleyiciler, Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre nereli? Survivor Yunus Emre kaç yaşında? Survivor Yunus Emre’nin boyu, soyadı ne? Survivor Yunus Emre ne iş yapıyor? Sorularına cevap arıyor. Survivor genel puan tablosunda sonuncu sırada yer alan ve şu ana kadar birebir mücadelelerde 30 oyun kazanıp 50 oyun kaybeden Yunus Emre Özden, son haftalardaki yükselen grafiği ile alkış topluyor. Bu haftaki birebir yarışlarda 11 oyun galibiyet kazanan ve 10 oyun mağlup olan Yunus Emre Özden’in hayatı ve hakkındaki diğer merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Yunus Emre Özden 29 Mart 1993’de İstanbul’a bağlı Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Ailenin tek oğlu olan Yunus Emre Özden lise yıllarında yaşadığı bir rahatsızlık nedeni ile çok kilo aldı ve okuldayken kendisi ile dalga geçildiğinden dolayı okulu bir türlü sevemedi. Tedavisi sona erdiğinde okul çıkışında şehir stadında koşan ve 96 kilodan 64 kiloya düşen Yunus Emre Özden, el bebek gül bebek yetiştirildiğini ve korumacı bir ailede büyüdüğünü söylüyor.

Survivor Sercan ve Nisa sevgili mi? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, Sercan’ın eski sevgilileri kim?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN NERELİ?

Survivor’da yarışmayı sürdüren Yunus Emre Özden İstanbul Silivrili. Silivri’de doğup büyüyen ve ailesi ile birlikte Silivri’de yaşayan Yunus Emre Özden, Survivor 2020’nin en agresif isimleri arasında yer alıyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Yunus Emre 27 yaşında. 17 yaşından sonra ajanslarla katalog çekimlerine başlayan Yunus Emre Özden, oyunculuğa da yeşil ışık yakıyor.

Survivor Yasin aslen nereli, kimdir? Survivor Yasin’in yaşı kaç, boyu kaç cm, hayatı, mesleği ne, hangi burç?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE’NİN BOYU, SOYADI NE?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre’nin boyu 185 cm, soyadı ise Özden’dir. Çocukluk yaşlarından itibaren dövüşçü olmayı hayal ettiğini söyleyen Yunus Emre Özden, dövüş sporları dersleri alarak MMA dövüşlerine katıldı ve önemli dereceler elde etti.

SURVİVOR YUNUS EMRE NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Yunus Emre Özden dövüş ve modellik işi yapıyor. Kendisini manken dövüşçü olarak tanımlıyor ve en büyük hayalinin dövüş kulübü sahibi olmak olduğunu dile getiriyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

Yunus Emre Özden