TV - Magazin

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Mert Öcal’ın boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

Survivor 2020’de yarışan Mert Öcal’ın kim ve nereli olduğu ile yaşı, boyu, dizileri ve ne iş yaptığı soruları cevap buldu.

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan ve yarışmanın şampiyon adayları arasında sivrilen Mert Öcal’ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Survivor Mert’in boyu kaç, dizileri ne, ne iş yapar? Survivor Mert Öcal kimdir, mesleği nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Ünlüler Takımı’nın dikkat çeken ismi Mert Öcal, ilk haftalarda gösterdiği üstün performans ve takımı toplayan konuşmaları ile yarışmanın şampiyon adayları arasında önemli bir mesafe kat etti. Söyledikleri ve çıkışları ile gündem olan Mert Öcal’ın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal 29 Eylül 1982’de İstanbul’da doğdu. Mert Öcal 38 yaşında. Kariyerine modellik ile başlayan Mert Öcal, Best Model Of Turkey’de birinci oldu ve ardından Best Model Of The World yarışmasına ülkemizi temsilen katıldı. Bir süre modellik yapan Mert Öcal, kariyerini oyunculuktan yana geliştirdi ve birçok dizide rol aldı.

Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut'un sevgilisi kim, mesleği ne?

SURVİVOR MERT ASLEN NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Mert Öcal İstanbullu. Ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi yok. Mert Öcal’ın boyu ise 1,93 cm’dir. Yarışmaya 100 kilo katılan Mert Öcal’ın 11 kilo verdiği ve 89 kiloya düştüğü biliniyor.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

SURVİVOR MERT ÖCAL EVLİ Mİ?

Survivor’da yarışan Mert Öcal evli değil. Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve Gamze Özçelik ile bir dönem adı anılan Mert Öcal terazi burcudur.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

SURVİVOR MERT ÖCAL’IN DİZİLERİ

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal’ın oynadığı diziler arasında Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizileri var.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVİVOR MERT ÖCAL NE İŞ YAPAR, MESLEĞİ NE?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Mert Öcal manken ve oyuncudur. Mert Öcal’ın mesleği oyunculuktur. Binicilik sporu ile de ilgilenen Mert Öcal, çeşitli katalog çekimleri ve defilelere de katılıyor.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }