TV8 kanalının yeni yapımlarından olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları isimleri, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yeni bölüm ne zaman, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi hangi gün oynuyor, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yapıyor sorularının yanıtları araştırılıyor. Dram türü ile ekranlara gelen, öyküsü Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’e ait olan dizinin senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Okan Başar Bahar yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Müge Uğurlar oturuyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrollerini Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker albibet paylaşıyor. Dizinin müziklerine Atakan Ilgazdağ imza atıyor. Birinci sezonu ile TV8 ekranlarında yer alan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp. 140 dakikalık bölümlerle ekrana gelen dizi NTC Medya tarafından çekiliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yeni bölüm ne zaman?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yeni bölüm Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin tekrar bölümleri ise gün içinde 11.15’te ve gece 00.15’te yayınlanıyor. Dizinin tekrar bölümlerinin yayınlanması TV8’deki diğer programlara göre değişkenlik gösterebiliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi hangi gün oynuyor?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizide, iki anne adayının üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleri ile yüzleşmeleri ve büyük dramlara yol açacak yalanları ile ortaya çıkan gerçekler konu ediliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları isimleri

  • İrem Helvacıoğlu - Defne Yılmaz
  • Engin Öztürk - Sadun Kenan Demiray
  • Selin Yeninci - Meryem Kısmet
  • Olgun Toker - Çınar Yılmaz
  • Demet Gül - Türkan
  • Selim Erdoğan - Reha
  • Zeynep Köse - Kevser

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yapıyor?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi henüz final yapmıyor. Bu konudaki söylentiler gerçeği yansıtmıyor. İlk bölümü 6 Nisan 2022’de yayınlanan dizi yeni bölümleri ile TV8’de yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin final yapacağına dair kanaldan ya da dizi yapımcılarından herhangi bir açıklama gelmedi.