Caner Güdek tutkunu olduğu model arabalara yeni bir soluk getiriyor. 1/18 ölçekli diecast model arabalara yeni bir görünüm kazandırması ve özel olarak modifiye etmesi ile tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başardı. Caner Güdek ünlülerin araçlarını da birebir görünüm ile 1/18 oranında ölçeklendirerek maket haline getirmektedir.

Caner Güdek'ten Model Araba

Caner Güdek model arabalara yeni bir boyut kazandırmaktadır. 1/18 ölçekli diecast araçlarda müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda araç modelleri hazırlamaktadır. Kendi aracınızın fotoğraflarını göndererek aracınızın maketine kavuşabilirsiniz. Caner Güdek model araçları ile ilgili yapım süreçlerini daha önceden hazırlamış olduğu araçların modellerini instagram diecast1sanat adresinden paylaşmaktadır.

caner güdek model araba

Caner Güdek'ten Modifiye Model Araç

1/18 oranında ölçekli araçları modifiye eden Caner Güdek herkesin hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olmaktadır. Eski aracınızı ya da sevdiğiniz bir klasik araca gerçekte sahip olamasanız da Caner Güdek sayesinde bu aracın modeline kavuşabilirsiniz. Özellikle modifiye araç tutkunlarına özel hazırlanan maket araçlar gerçekleri ile bire bir aynı görüntüde ve ışık ses sistemi gibi benzer özelliklere sahip olmaktadır.

Sevdiğiniz ya da hayranı olduğunuz bir ünlünün aracını Caner Güdek sayesinde maket olarak temin edebilirsiniz. Ayrıca iş yerinize ya da şahsi kullanımınıza ait aracınızın maketlerini yaparak kendinize özel diecast model araçların sahibi olabilirsiniz.

Caner Güdek herkesin istediği her marka ve model aracı birebir aynı görünümde 12/18 ölçekli olarak hazırlayabilmektedir. Sevdiğinize ya da kendinize farklı bir hediye sunmak isterseniz diecast araçlar oldukça ilgi çekici olacaktır.