Düğme; giysiye tutturulan, birbirine tutturma işlemini gerçekleştirilen çeşitli materyallerle üretilen ürünlerdir. Düğmenin iki parçayı bir araya getirmesinde ilik adı verilen düğme yuvası kullanılır. Ceketten pantolona,  etekten şorta akla gelebilecek her giyim ürününde ve çeşitli ev tekstili ürünlerinde düğmeler kullanılır. Yuvarlak şekliyle oldukça fazla kullanım alanına sahip olan düğmeler; köşeli, kare, oval ve çoban düğmesi gibi çeşitlere sahiptir. Çoban düğmesi çeşitleri renk ve farklı boyutları ile özellikle dış giyimin en önemli tamamlayıcısıdır.

Siz de tasarladığınız bir giyim ürününde ya da ev tekstili ürününde çoban düğme gibi seçeneklere yer vermek istiyorsanız, Hobipop ürünlerine mutlaka göz gezdirmelisiniz! Bütçenize ve tarzınıza uygun seçenekler bulabileceğiniz web sitesinden, plastik düğme fiyatları, ahşap, deri ve metal düğme fiyatları gibi tüm bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Çoban Düğme Çeşitleri

Gömlek, yelek, etek ve ceketlerinizde kullanabileceğiniz şık çoban düğme çeşitleri, birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarıyor. Tasarımlara şıklık katan, aynı zamanda işlevsel olan düğme çeşitleri ile ördüğünüz hırkalarda bambaşka bir tarz oluşturabilirsiniz. Hobipop Dikiş kategorisinde yer alan çoban düğme çeşitleri, ahşap ve deri alternatifleri ile eklendiği her alana şıklık katıyor. Özellikle çocuk tasarımlarında ahşap çoban düğmesi çeşitleri pratik kullanım özelliği ile dikkat çekiyor. Hobipop güvencesi ile satın alabileceğiniz bu ürünlerle siz de eşsiz tasarımlar yapabilirsiniz.

Düğmelerin Kullanım Alanları Nelerdir?

Düğmeler yalnız kapatmak için değil aynı zamanda aksesuar amaçlı da kullanıma uygundur. Düğmeler tuhafiye ürünleri içinde ilk sıralarda yer alır. Düğmeler, kullanım amaçlarından farklı olarak süsleme amacıyla da tekstil ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Çoban düğmelerinin kullanım alanlarına göz gezdirelim.

  • Düğmeler giyim alanında iki parçayı birbirine birleştirmek için giysilerin üzerine dikilir.
  • Çeşitli el örgüsü tasarımlarınızı tamamlamak için bebek yelek düğmeleri gibi farklı tasarımlara sahip düğme modelleri içinden seçimler yapabilirsiniz.
  • Çoban düğmeleri bebek giysilerini süslemek amacı ile sıklıkla tercih edilir.
  • Ev tekstili ürünlerini süslemek için de düğmeler ideal bir seçim olabilir.
  • Örgü çantalarınızda klipsler yerine düğmeleri tercih edebilirsiniz.

Düğmelerin fonksiyonelliği sayesinde kullanım alanı oldukça geniştir. Çoban düğme modellerinden deri düğme modellerine, ahşap düğme modellerinden plastik düğme modellerine birçok farklı materyalden üretilmiş ürünlere Hobipop aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Düğme Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Düğme fiyatları, düğmelerin özelliklerine ve kullanım alanlarına göre farklı seçeneklerle karşınıza çıkar. Her biri farklı tasarımları ile dikkat çeken düğmeler, kullanıldığı ürünü tamamlama özelliği ile her alanda kullanılır. Kullanım amacına ve özelliklerine göre çoban düğmesi çeşitleri farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Ürünün özellikleri kadar alacağınız düğme adetleri de düğmeler için ödeyeceğiniz ücreti değiştirir.

Hobipop aracılığı ile en kaliteli düğme modellerini uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip düğmelerle ihtiyacınıza en uygun tasarımları pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Güvenli alış veril ve hızlı kargo imkanı ile dilediğiniz düğme modellerine sahip olmak için zaman kaybetmeyin!