Son dakika Denizli Pamukkale haberleri… Denizli Pamukkale su kesintisi 31 Mart 2022 Perşembe detayları açıklandı. Pamukkale Hacıkaplanlar Mahallesi su kesintisi ve Pelitlibağ Mahallesi su kesintisi açıklaması Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Denizli Pamukkale'de sular ne zaman gelecek? Pamukkale Hacıkaplanlar Mahallesi Pelitlibağ Mahallesi sular ne zaman gelecek soruları yanıt buldu.

Denizli Pamukkale su kesintisi 2022 31 Mart Perşembe

31 Mart 2022 Perşembe günü Denizli Pamukkale ilçesinde su kesintisi yaşanacak. DESKİ’den yapılan açıklamaya göre, içme suyu iletim hatları üzerinde çalışmalar yapılacak. Bu çalışmalar sebebiyle 31 Mart 2022 Perşembe günü saat 09.00 ile 17.00 arasında Pamukkale’nin Hacıkaplanlar ve Pelitlibağ Mahallelerinde su kesintisi olacak.

Pamukkale Hacıkaplanlar Pelitlibağ Mahallesi su kesintisi

Denizli Pamukkale Hacıkaplanlar Mahallesi su kesintisi ve Pelitlibağ su kesintisi 31 Mart 2022 Perşembe duyurusuna göre DESKİ, vatandaşların su kesintisinden mağdur olmamaları için önlem almalarının gereğine dikkat çekti. İletim hatlarında yapılacak çalışmanın erken tamamlanması durumunda ise 2 mahalleye suyun belirtilen saatten önce verilebileceği bilgisi paylaşıldı.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri