Kim bu DJ? Erhan Boraer’den bahsediyoruz. Peki bu Erhan Boraer kimdir? 1991 Manisa doğumlu olan Erhan Boraer,13 yıldır müziğin içindedir. Uzun yıllardır müzikle iç içe olan Erhan Boraer bu süre boyunca, dünyaca ünlü prodüktör ve Dj'ler ile beraber yurt içi ve  yurtdışı dahil bir çok yerde sahneler almış ve yaptığı kendine has müzik tarzıyla da  geniş kitlelere kendini sevdirmiştir.

DJ Erhan Boraer kimdir?

Yaptığı Remix'lerle  kendini müzikseverlere sevdiren Erhan Boraer, ayrıca  Simge Sağın, Melike Şahin, Buray, Tuğba Yurt, Cem Adrian ve Aspova gibi geniş kitlelere hitap eden ve müzikseverler tarafından çok dinlenen ünlü sanatçıların albümlerinde yer almıştır.

Cem Adrian & Mark Eliyahu -Kül, Sefo - Bilmem Mi? , Simge Sağın-Misafir, Semicenk -Herkes Gibisin, Tuğba Yurt-Açmayalım gibi çok dinlenen  yüzlerce şarkıyı kendine has şekilde remixleyen Erhan Boraer müzikseverlerin gönlünü çalmayı başarmıştır.

Bu zamana kadar Erhan Boraer’in düzenlemiş olduğu şarkılar tüm dijital platformlarda 100 milyon dinlenmeyi aşmış olup, yeni projeleri ile kendinden söz ettirmeye devam edeceğinin sinyalini müzikseverlere vermiştir.