Küresel ekonomik daralma süreci ile birlikte iş gücü piyasasında da geriye gidiş rakamları istatistiklere yansıdı. Bu durum, milyonlarca insanın iş bulmasını da zorlaştırdı. Dolayısıyla iş bulmak için kaliteli ve etkili platformların etkisi de arttı. İş arayanların faydalanabileceği, üniversite mezunlarının iş bulabileceği kaliteli siteler içeriğimizde derlenmiştir.

ElemanJet İş Bulmanın Kolay Yolu

“En kolay iş arama motoru” mottosu ile harekete geçen Elemanjet.com işveren ile iş arayan kişilerin buluşma platformu konumunda yer alıyor. Son derece kullanışlı ara yüzü, sade ve etkili tasarımı ile kullanıcıya hitap ediyor.

Elemanjet.com; firma, şehir ve sektör özelinde iş araması yapmaya imkan tanıyor. Böylece iş arayanların istedikleri nitelikte işi, lokasyon ve sektör özelinde bulabilmelerine olanak sağlıyor. İş verenlerin de istedikleri niteliklere ve özelliklere sahip personele çabuk ve kolay şekilde ulaşabilmelerinin yolunu açıyor.Elemanjet üniversite mezunu nitelikli iş gücünün sanal mecradaki uğrak noktaları arasında yer alıyor ve bu konumunu her geçen gün güçlendirerek devam ettiriyor.

Elemanjet iş ve işçi bulma sektörüne yeni bir soluk getirmiş durumda. Tamamen ücretsiz şekilde iş arayanlara hizmet veren Elemanjet.com, iş bulmak isteyen kişiler için il – il iş ilanlarını listeleme özelliği sunuyor. Sektör bazında da firma ve iş ilanı listeleme olanağı tanıyan site, kullanıcıların aradıkları işe özelliğine göre kısa sürede ulaşmalarının yolunu açıyor.

İzmir iş ilanları için Elemanjet

Yeni İş Arayanlar İçin Yenibiris

İş ve işçi bulma alanında yılların deneyimine sahip olan Yenibiris.com halen en çok kullanılan siteler arasında yer alıyor. İş değiştirmek isteyenler için yeni iş imkanlarını listeleyen site, bunun yanı sıra hali hazırda işi olmayan ve iş arayan vatandaşlara da yardımcı oluyor.

Kategori ilanları, bölgesel ilanlar, pozisyona göre, etikete göre ve firmaya göre iş arama olanağı tanıyan Yenibiris, bu sayede iş arayanın amacına yönelik hizmet veriyor. İşçi arayan firmaların da kendilerini uygun nitelikte personele ulaşabilmelerini sağlayan platform, sektördeki yerini uzun yıllardır koruyor.

Yılların Deneyimi Kariyer.net

İş ilanları ve kariyer tavsiyeleri denilince yıllardır ilk akla gelen web sitelerinden biri olan Kariyer.net bu özelliğini sürdürüyor. Aranılan işin departmanına ve pozisyonuna göre seçimler yapılarak nokta atışı iş bulabilmeye imkan tanıyan site, iş arayan milyonlarca kişinin ilk aklına gelen platformlardan biri konumunda bulunuyor.

Sektördeki tanınırlığı ve bilinirliği ile iş ilanı veren firmaların da öncelikli adreslerinden biri olan Kariyer.net, böylece aynı anda yüzbinlerce ilan ile kullanıcılarına hitap ediyor. Her gün binlerce insanın iş bulmasına imkan tanıyan platform, üniversite mezunlarının da sanal alemdeki uğrak mekanları arasında yer alıyor.

İşin Olsun İstiyorsan isinolsun

Hemen iş bulmak isteyen kişilerin internet de ziyaret ettiği siteler arasında isinolsun.com da yer alıyor. İş sahibi olmak isteyen kişiler için online ilanlar listeleyen sitenin binlerce üyesi bulunuyor. İş verenlerin de üye olduğu site, böylece iş arayanlar için geniş bir data oluşmasını sağlıyor. Sitenin ana sayfasında güncel olarak kaç iş ilanı yer aldığı sürekli yazılıyor. Hali hazırda sitede 100 bin civarında iş ilanı bulunuyor.

Unisbul da Seçenekler Arasında Yer Alıyor

Üniversite mezunu kişilerin iş arayabileceği ve iş bulabileceği platformlar arasında Unisbul.com da yer alıyor. Site CV oluşturma seçeneği ile iş arayanların, iş veren firmalara pratik şekilde CV’lerini iletmelerine imkan tanıyor. İş verenlerle iş arayanların buluştuğu noktalardan biri olan Unisbul, iş gücü piyasasına sanal alemden katkı sağlayan web sitelerinden biri niteliğinde…